Zelenski
International

Volodimir Zelenski: „În Crimeea, forțele ucrainene vor fi întâmpinate la fel ca în Herson, cu steagurile Ucrainei”

Președintele Volodimir Zelenski a declarat că forțele armate ucrainene vor fi întâmpinate la fel ca în Herson, cu steagurile Ucrainei, după eliberare.

Zelenski susține că după eliberarea de sub ocupația rusă a Hersonului vor mai urma și alte orase, într-un discurs video postat pe canalul său de Telegram astăzi, 12 noiembrie.

„Astăzi simțim cu toții bucuria. Nu știu dacă avem cel puțin o persoană care nu a vizionat videoclipul cu oamenii noștri din Herson întâlnindu-se cu apărătorii ucraineni. Și vom mai vedea multe astfel de întâlniri în acele orașe și sate care sunt încă sub ocupație. Nu uităm pe nimeni, nu vom lăsa pe nimeni în urmă”, a declarat Volodimir Zelenski în discursul său.

Președintele susține că printre teritoriile eliberate se va număra și Peninsula Crimeea, care se află sub controlul Rusiei din 2014.

„Va fi la fel și în Genichesk și Melitopol. Vom veni în toate orașele și satele noastre din Donbas. Vom vedea cu siguranță cum forțele ucrainene vor fi întâmpinate cu steagurile Ucrainei în Crimeea, iar străzile se vor umple de ele în ziua eliberării”, a mai adăugat Zelenski.