Stirea Zilei, Stiri

Voiculescu: Băsescu spune că s-a înţeles cu Antonescu să mă bage la închisoare

Antonescu neagă o asemenea înţelegere

cugetliberelieber_89455900

Apreciez sinceritatea lui Basescu cand anunta ca s-a inteles cu Antonescu sa ma „bage” la închisoare, scrie Dan Voiculescu pe blogul său. Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, crede că Traian Băsescu şi Crin Antonescu s-au înţeles să îl bage la închisoare.

„Aseara, in cadrul unei emisiuni televizate, Traian Basescu a declarat ca Antonescu nu a sprijinit legea amnistiei ca semnal pentru Dan Voiculescu. Apreciez sinceritatea lui Basescu cand anunta ca s-a inteles cu Antonescu sa ma « bage » la inchisoare, ca si cum ei doi ar hotara acest lucru, nu instantele de judecata. Apreciez onestitatea cu care anunta instantele de judecata ca sunt un « viitor puscarias », sugerandu-le sa se conformeze viziunii sale”, scrie Voiculescu pe blogul său.

„Presedintele Pinochio a revenit si la veche obsesie cu patronii de presa. Cand spune ca ”un politician nu trebuie sa se dea pe mana patronilor de presa”, Traian Basescu, evident, minte. Vreau sa-i amintesc intalnirea de la Crowne Plaza cand se caciulea la mine sa apara la Antena 1 ca si candidat la Primaria Capitalei. Sau cand il ruga pe Marius Tuca sa ne intalnim la Taverna Sarbului. Ori scena in care imi explica servil sa nu mizez pe un “cal mort” (Tariceanu) si sa fac pact cu el. Cele de mai sus sunt fapte, nu vorbe, intamplate, nu imaginate. Iar daca Presedintele Masaverde mai are un pic de onoare, il invit sa le recunoasca. Referitor la „albia de porci” despre care vorbeste Traian Basescu precizez ca in „albia de porci” te bagi singur, nu te baga nimeni”, Voiculescu.

Liderul PNL a declarat, în replică, că a înţeles declaraţia lui Voiculescu ca pe o glumă. El a insistat apoi: „Nu m-am înţeles cu Băsescu să bag în închisoare pe nimeni”.

Întrebat dacă interpretează acuzaţia lui Voiculescu ca pe un atac, Crin Antonescu a glumit şi a spus că este vorba, probabil, despre „un atac de panică”.

 

 

blank