Vladimir Putin
International

Vladimir Putin, pregătit pentru un nou mandat. Rețeta liderului de la Kremlin

Vladimir Putin a declarat în cadrul vizitei pe care o face în Extremul Orient Rus că este pregătit fizic și psihic să conducă țara și în viitorul ciclu politic. În vârstă de 71 de ani, liderul de la Kremlin se afla la conducerea Federației Ruse din 2000.

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, care se pregătește pentru un nou mandat la Kremlin, a declarat că este în continuare apt pentru a conduce țara. Aflat la cârma Rusiei din 2000, Putin va participa la alegerile din primăvară.

Vladimir Putin, vizită electorală în Anadîr

În cadrul vizitei din capitala regională Anadîr, Vladimir Putin a mai evidențiat că este un „om în toată firea” și că se bucură ca un tată pentru succesele altora. Analiștii politici au apreciat că vizita din regiunea amintită poate fi înțeleasă mai degrabă ca o acțiune de PR politic.

„Simt că am în mine puterea. Energia de a munci pentru a îndeplini sarcinile cu care se confruntă Rusia„, a spus Putin, în vârstă de 71 de ani, într-o vizită, miercuri, în regiunea Ciukotka din Extremul Orient rus.

Vladimir Putin

Alegerile din Rusia se vor desfășura pe 17 martie

Este puțin probabil ca Vladimir Putin să piardă alegerile din 17 martie. Controlul exercitat de statul rus asupra votului nu va permite ca liderul de la Kremlin să piardă lupta electorală. Totuși, șeful statului rus depune eforturi pentru a mobiliza electoratul să iasă la vot pentru a obține legimitate.

În cadrul vizitei din îndepărtatea localitate Anadîr, unde este frig aproape pe tot parcursul anului, liderul de la Kremlin a vizitat o seră de roșii, a dialogat cu cetățenii și a făcut o serie de dezvăluiri despre viața personală.

Vladimir Putin

Vladimir Putin, promisiuni pentru locuitorii din Anadîr

Vladimir Putin a evidențiat faptul că la cei 71 de ani, condiția fizică îi permite să se antreneze două ore pe zi. De asemenea, a mai precizat că în timpul studenției a obținut și calificarea de tâmplar. Meserie care i-a rotunjit binișor veniturile.

În finalul interviului, liderul rus a promis că va soluționa o parte din problemele regionale cum ar fi lipsa serviciilor de obsterică în Ciukotka, potrivit Agerpres.

blank