Showbiz

Vlădău şi-a petrecut Crăciunul cu modelul Gina Chirilă. Cu cine îşi petrece Revelionul?!

„Burlacul” a dat-o uitării pe Daciana şi a prezentat-o pe noua iubită părinţilor!

Vladau1

Bogdan Vlădău se poate lauda ca a avut unul dintre cei mai buni ani ai existentei sale. Iar daca pe plan profesional anul acesta lui Vladau i-au mers toate ca unse – a lansat doua single-uri si a fost protagonistul celebrului show „Burlacul”, ei bine, artistul nu se poate plange nici pe plan personal.

Si asta pentru ca, de-a lungul celor 12 luni, fetele frumoase s-au invartit in jurul lui, iar el a putut alege ce i-a placut… sau ce i s-a potrivit. Asa a inceput si idila dintre el si galateanca Daciana Ciochina, cu care aproape ca se vedea insurat dupa ce a desemnat-o castigatoare la „Burlacul”.

Vladau
Bogdan si Gina (foto stanga), alaturi de prieteni

Nu a fost sa fie insa, iar dupa ce s-a despartit de Daciana, Vladau s-a aruncat imediat intr-o alta poveste amoroasa, de acesta data cu modelul Gina Chirila. Provenind din acelasi mediu si avand inclinatii catre acelasi gen de activitati, satena cu chip angelic a reusit sa se lipeasca de sufletul lui Vladau.

vladau2

In scurt timp, implicandu-se alaturi de el in campanii caritabile si impartind acelasi cerc de prieteni, Burlacul cel ravnit a ajuns sa fie de nedespartit de frumoasa pe care a prezentat-o familiei si in compania careia a petrecut chiar si Craciunul.

Vladau Gina
Gina, o frumusete rapitioare

In ajun de Craciun, fostul Burlac si iubita lui au participat la o actiune caritabila la Spitalul Marie Curie. „Craciunul a inceput pe 24, cand am fost la centrul de plasament sector 2 pentru a duce cateva cadouri unor copii, dupa ce cu cateva zile inainte am fost la Spitalul Marie Curie. Pentru mine Craciunul are o semnificatie aparte. Inainte de toate petrec Craciunul in familie si de oameni dragi mie. Prima zi de Craciun am petrecut-o alaturi de Gina si de familia mea. Eram din familie toti, mai ales ca ai mei o stiau pe Gina deja. A doua zi am stat alaturi de cativa prieteni de suflet”, a declarat Bogdan Vladau in presa mondenă.

Fara sa se mai ascunda si facand deja lucruri frumoase impreuna, cum este campania de ajutorare a copiilor de la Marie Curie, actiune organizata de AB OMNIA la care a participat alaturi de iubita sa, Vladau marturiseste ca experientele din ultima vreme i-au slefuit caracterul. „Craciunul acesta nu am mai pus accentul pe cadouri materiale. Mosul mi-a adus o piesa noua pe care o voi lansa in ianuarie. E cel mai frumos cadou de Craciun. Nu voiam altceva”, ne-a spus Bogdan Vladau.

blank