România se confruntă cu cel de-al treilea val al pandemiei COVID, însă Vlad Voiculescu are destul timp liber pentru a participa la piese de teatru. Ministrul și-a delegat majoritatea atribuțiile către consilierii săi.

Ministrul Sănătății merge la piese de teatru, în plină CRIZĂ COVID. În contextul în care și-a delegat majoritatea atribuțiilor către consilierii săi, Vlad Voiculescu se pare că are destul timp liber pentru a participa la piese de teatru.

Cu toate că România traversează una dintre cele mai grave crize sanitare din ultimii zece ani, Vlad Voiculescu participă la piese de teatru. Într-0 postare pe Facebook, ministrul vorbește despre piesa de teatru ”Oscar și Tanti Roz”, care era transmisă live video.

“Oscar și Tanti Roz” pe scena teatrului Bulandra, transmis prin Streamerse. Mulțumiri și felicitări Oana Pellea, Marius Manole, Cristina Casian, Ciprian Nicula, Antoaneta Cojocaru și echipei tehnice. Am avut onoarea să fiu aproape și să urmăresc parte din spectacol chiar peste umărul regizoarei Chris Simion-Mercurian și a echipei tehnice care a făcut transmisia posibilă. Apoi fost onorat să particip apoi la o mică discuție. În fotografie este regizoarea, reîntâlnindu-și fizic echipa după un spectacol genial care a bucurat în medie vreo 6.000 de români din întreaga lume, în condiții de siguranță” , este mesajul postat de Vlad Voiculescu pe Facebook.

Ministrul Sănătăţii confirmă că se pregăteşte carantinarea Capitalei
Capitala este la un pas de carantinare după ce noile cazuri de infectare cu coronavirus au explodat aici în ultimele zilei. Prefectul municipiului Bucureşti spune că o eventuală a carantinare ar putea avea loc după ce rata de incidenţă depăşeşte 6 la mia de locuitori.

Aproape 1.800 de cazuri au fost raportate astăzi în Capitală, rata de incidenţă ajungând la 5.33 cazuri la mia de locuitori. Totodată, duminică seară, ,inistrul Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că Bucureștiul ar putea fi carantinat.

„După o rată de 6 la mie nu putem exclude carantinarea Bucureștiului. Ajungem acolo în câteva zile. După 6 la mine o să revizuim toate criteriile pentru impunerea carantinei. Aceleași măsuri cu care ne-am obișnuit în carantină. Foarte probabil că una dintre măsuri va fi declarația pe propria răspundere. Dintre închiderea școlilor și închiderea centrelor comerciale, cel puțin în weekend, cred că eu și Guvernul preferăm centrele comerciale. Când nu mai putem îngriji pacienți la Terapie Intensivă suntem cu toții în pericol”, a declarat Vlad Voiculescu.