Vlad Lăcătuș
Showbiz

Vlad Lăcătuș și-a recunoscut fapta. Tânărul implicat în dosarul de înșelăciune al Andreei Marin și al lui Teo Trandar face mii de euro în străinătate

Vlad Lăcătuș, unul dintre cei patru tineri care sunt implicați în dosarul de furt al lui Teo Trandafir și al Andreei Marin, și-a recunoscut fapta. Tânărul este foarte cunoscut pe o platformă pentru adulți și a luat o decizie importantă asupra viitorului său.

Dosarul privind paginile de socializare făcute pe numele mai multor vedete din România a fost preluat de DIICOT în urmă cu șase ani, luna octombrie a anului 2016. Patru tineri ar fi creat povești care aveau drept scop să impresioneze oamenii și au demarat campanii umanitare false. Cei care au crezut minciuna lor credeau că au discutat cu Teo Trandafir sau Andreea Marin.

Banii au ajuns, de fapt, în buzunarele celor patru tineri din Neamț, unul dintre ei chiar era minor la acea vreme. Vlad Lăcătuș, unul dintre cei patru băieți implicați în dosar, a spus că Negru Cătălin Constantin a fost cel care a constituit grupul infracțional. Procesul este aproape de final, iar Vlad nu a fost închis pentru că și-a recunoscut vina. În plus, tânărul a decis să plece imediat din țară.

„Aproape că s-a terminat procesul cu bine fără să fie nevoie ca cineva să fie arestat sau alte chestii. Și, totodată, Negru Constantin Cătălin a fost cel care a constituit grupul infracțional. Eu sunt om liniștit, tocmai de asta am plecat din România de atâția ani, nu mai vreau să am de-a face cu România, dar pentru că s-a întâmplat chestia asta automat trebuie să-mi apăr și eu imaginea. În primul rând în dreptul familiei și prietenilor”, a declarat Vlad Lăcătuș.

Ce s-a întâmplat cu banii donați de oameni

Tânărul este acum model pe o platformă pentru adulți, Onlyfans. El a mărturist că urmează să fie stabilite sumele pe care persoanele vătămate din Suceava trebuie să le primească. Vlad Lăcătuș a mai adăugat că el a dat înapoi toți banii pe care i-a furat de la oamenii din Iași. Este vorba de câteva mii de lire. Tânărul păstrează legătură cu ceilalți bărbați implicați în dosar, doi dintre ei îi sunt chiar frați.

„Bineînțeles că țin legătura cu băieții, doi dintre ei sunt frații mei și Cătălin, din câte am înțeles, este plecat pe undeva prin străinătate pentru că, știi cum e, suntem tineri și vrem să facem ceva cu viața noastră, vrem să muncim, vrem să ne câștigăm banii corect și în România nu se poate. În România nu prea mai ai ce să mai faci ca tânăr”. Vlad a mai adăugat că este prieten cu Constantin încă de când aveau vârsta de trei ani. „Țin legătura cu el. Legătura în sensul de «Ce faci – Bine, pa». Cam atât”, a declarat Vlad Lăcătuș pentru Cancan.ro.

blank