Ce va face mai departe cuplul Huidu-Anghelescu?!

 giulia-vlad-huidu_01

Au avut probleme în cuplu dar acum se pare că au trecut peste ele, ba chiar pot să şi glumească pe seama lor. Între Vlad Huidu şi Giulia Anghelescu legătura pare mai strânsă ca oricând, iar fratele fostului cârcotaş are planuri să-şi mărească familia. Doar că trebuie să o convingă şi pe… soţia lui, după cum a declarat recent.

giulia-1

Toată lumea îi dădea divorţaţi, când ei abia făcuseră pace şi încercau să meargă mai departe, după o pauză de câteva zile în care au avut nevoie să îşi pună ordine în gânduri şi în căsnicie. Vlad Huidu şi Giulia Anghelescu au depăşit problemele din cuplu, iar acum caută să-şi dovedească unul altuia iubirea pe care şi-o poartă.

giulia-2

Primul pas a fost făcut de Vlad care recent, împreună cu Giulia, a năşit-o pe Bianca Ioniţă. Fratele fostului cârcotaş i-a transmis, prin intermediul unei declaraţii făcute la o emisiune de la Kanal D, ceea ce probabil îi spusese şi în particular: că vrea să-şi mărească familia. Însă nu trebuie să omită un amănunt: şi Giulia are un mare cuvânt de spus.

“Le urez (mirilor – n.r.) sănătate, înţelepciune, fericire şi mulţi copii. Eu vreau un băieţel, acum nu ştiu naşa, cochetez cu ea”, a spus Vlad Huidu la Kanal D.

giulia-3

Giulia şi Vlad s-au căsătorit în 2012, o dată cu botezul fetiţei lor, Antonia. Înainte să facă acest pas, ei au avut o relaţie cu mai multe despărţiri şi împăcări, dar şi cu o perioadă de un an, de pauză.