Viviana
Featured, Showbiz

Viviana Sposub și George Burcea par să facă pasul cel mare

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de aproximativ un an de zile. Vedeta a recunoscut că își dorește să se căsătorească în perioada următoare.

Bat clopotele de nuntă? Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruța de la Pro TV, Viviana Sposub a făcut primele declarații despre nunta cu actorul George Burcea.

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut în timpul emisiunii ”Ferma”, iar de atunci sunt de nedespărțit. Fosta co-prezentatoare de la Vorbește Lumea susține că este pregătită să facă nuntă, însă nu se va întâmpla anul acesta, iar mirele ar putea fi chiar George Burcea. Cei doi sunt împreună de luni bune, dar nu locuiesc în aceeași casă, deși mai tot timpul sunt împreună.

Bat clopotele de nuntă?
”Ferma mi-a schimbat viața. Cum mi-am întâlnit sufletul pereche într-un reality show la televizor? Eu chiar mă văd măritată, tânără să fiu! Anul ăsta nu…mai sunt chestii de rezolvat şi apoi. Nu, încă nu ne-am mutat împreună! Cu George mă înţeleg de minune! (…)”, a spus Viviana Sposub în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV.

”După nouă zile i-am furat un pupic. În ziua în care l-am sărutat am crezut că plec acasă, abia apoi am aflat că mai avem un duel. E o poveste frumoasă, este povestea tinereții mele” , a adăugat aceasta.

George Burcea, dezvăluiri despre Viviana Sposub: „Mi-a fost destul de greu fără ea”

George Burcea a avut o intervenție video la Ferma, unde a făcut dezvăluiri despre Viviana Sposub, spunând că a suferit după ce a părăsit competiţia. Fostul concurent din show-ul Ferma. Orășeni vs. Săteni a vorbit despre recuperarea după problemele medicale

Actorul a declarat că și-ar fi dorit să o aibă alături cât mai repede pe iubita lui, dar că este încântat că a rămas în lupta pentru marele trofeu și că speră să ajungă cât de departe se poate.

”Pentru mine, este pionul principal, nicidecum o asistentă. Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început. Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune. Mi-a fost destul de greu fără ea. Viviana este o puternică și o luptătoare pentru mine”, a spus George potrivit protv.ro.