Viviana Sposub
Showbiz

Viviana Sposub, atac dur la adresa Andreei Bălan. Războiul continuă!

Viviana Sposub nu poate se abțină atunci când e vorba despre Andreea Bălan. Cele două nu încetează să se certe. Șansele ca femeile lui George Burcea să se împace sunt minime.

Viviana Sposub contra Andreei Bălan. Cine câștigă?

Andreea Bălan a fost criticată dur de iubita fostului său. Tânăra o acuză în mercantilism și spune că femeia profită de imagini cu fetițele sale. Viviana Sposub îi reproșează faptul că George Burcea nu poate să participe în viața fiicelor.

„Copiii se simt bine și asta e cel mai important! Acesta trebuie să rămână scopul ambelor tabere! Fata cea mare și-a dorit în mod special să facă o mini petrecere înainte de ziua ei de naștere la mine acasă, împreună cu noi doi, ceea ce s-a și întâmplat. Dar voi nu aveți de unde să știți asta! Voi primiți doar informația că tatăl nu a fost prezent la aniversarea de 5 ani (petrecere la care prezența tatălui a fost total interzisă, indiferent de insistențele acestuia și de insistențele copilului)”,a scris Viviana Sposub pe Instagram.

Unde a dispărut George Burcea

George Burcea nu vrea să comenteze situația. Actorul spune că este implicat în mai multe proiecte și nu are timp să discute cu presa. Bărbatul lucrează la ecranizarea volumului „Scrisoare către Ceaușescu”.

Viviana Sposub va debuta în acest film și va fi alături de iubitul său. Romanul lui George Burcea este alcătuit din două părți și povestește despre ultimii ani ai comunismului.

„îmi doresc poate chiar să mă perfecționez în această direcție, mai ales că primul rol din viața mea se apropie. Voi face parte din producția și astfel, voi avea ocazia să îl însoțesc încă o dată pe George pe set, de data aceasta în calitate de colegă”, a precizat Viviana Sposub pentru tvmania.ro.