FCSB nu a reușit să prindă în ultimele trei sezoane grupele unei cupe europene, dar patronul Gigi Becali nu renunță la visul pe care îl are de când a intrat în fotbal: câștigarea Champions League.

Patronul de la FCSB Gigi Becali este convins că apropierea de cele sfinte și renunțarea la ”păcate”, precum jignire, răutate și mânie, va ajuta clubul care îl conduce să învingă în Champions League formații cu bugete mult superioare.

De ce a renunțat Gigi Becali la ”jigniri, răutate și mânie”

”Viața mea s-a schimbat. M-am botezat în Hristos și m-am dezbrăcat de Gigi Becali de dinainte, cu jigniri, răutăți, mânie. Încerc să mă debarasez definitiv de aceste lucruri.

În primul rând, vreau să demonstrez că totul e făcut de Domnul. Vreau să demonstrez tuturor că o echipă ca FCSB poate câștiga Liga Campionilor, cu un buget mic”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Patronul de la FCSB a renunțat în ultima perioadă să meargă la meciuri pe stadion, obicei pe care susține că îl va păstra până când echipa va reveni în Champions League.

”Eu nici n-am mai mers la meciuri, decât foarte rar. O să mai vin la stadion doar dacă ne calificăm în grupele Champions League”, a transmis Gigi Becali.

FCSB este ultima echipă românească ce a jucat în grupele Champions League. S-a întâmplat în stagiunea 2013 – 2014, când echipa antrenată atunci de Laurențiu Reghecampf încheia pe ultimul loc în grupa cu Chelsea, Schalke și Basel.

Pentru a mai putea ajunge în Champions League, FCSB este nevoită să câștige campionatul, ceea ce nu a mai reușit din 2015, singura echipă din Liga 1 calificată în preliminarii celei mai importante competiții intercluburi din Europa fiind deținătoarea titlului.