Showbiz, Stiri

Visul frumos s-a terminat! În loc să facă nunta se despart

Ellie White este nevoită să renunţe la relaţia cu tatăl copilului său, din cauza geloziei

ellie-white-si-a-serbat-iubitul

Solista care planificase să se mărite cu tatăl copiulului ei la sfârşitul săptămânii trecute se pare că se confruntă cu probleme în cuplu.

Este vorba despre cântăreaţa Ellie White, care îşi planificase nunta încă de anul trecut, eveniment pe care l-a anunlat, aparent, pentru a se concentra asupra carierei. În realitate, adevărul pare să fie cu totul altul.

Doru-Tinca-Ellie-WHite-1

Vedeta nu s-ar mai înţelege cu Doru Tinca (34 de ani), bărbatul cu care are un fiu. Conform site-ului ziarulring.ro, Ellie ar avea probleme cu tatăl copilului ei, din cauza geloziei şi a faptului că acesta ar ţine-o în umbră, după cum a declarat o sursă apropiată cuplului.

doru-tinca-ellie-white-bebe

“Iubitul ei a despărţit-o de DJ Project şi bine a făcut, pentru că acolo nu se simţea bine şi primea foarte puţini bani. A ajutat-o mult în carieră, însă o ţine foarte mult în umbra lui, iar ea suferă din cauza acestei izolări. Ea nu vorbeşte cu alţi artişti, comunicarea cu ea se face doar prin Doru. Ori se complace în această situaţie pentru că nu are încredere în ea, ori Doru o obligă să nu iasă în faţă, ceea ce ar frustra pe oricine (…) Intrarea lui Doru în anumite cercuri cu tentaţii nu o încântă pe Elena. Mai ales că el a devenit foarte preocupat de felul în care arată şi se îmbracă. Atunci când ies împreună, e tristă, pare captivă în lumea ei. Oricum, nu ar fi nici prima, nici ultima înşelată de iubit”, au mărturisit surse apropiate celor doi.

ellie-white-sia-botezat-copilul--0

De altfel, în câteva rânduri, cei doi au declarat că obişnuiesc să se certe, iar în urma discuţiilor, Doru îşi împacă logodnica cu diamante.

“Elena e rea, nu mă iartă. Noi nu avem certuri atât de grave încât să necesite flori, ci diamante”, s-a destăinuit el la un moment dat.

Ellie White şi Doru Tinca s-au cunoscut în 2007, pe vremea când artista era vocea DJ Project. S-au logodit la scurt timp, iar la un an Ellie a părăsit trupa şi s-a lansat solo, lansând până în prezent hituri precum “Nu te mai caut”, “Power of love”, “Sete de noi” sau “Ziua mea”. Acum, cântăreaţa poate fi urmărită în emisiunea “Te cunosc de undeva”, difuzată de Antena 1.