International, Stiri

Viralul săptămânii! Un beţiv ar fi fost înghiţit de un piton!

Povestea horror care a îngrozit internetul!

piton

O imagine care a îngrozit pe toată lumea circulă pe internet, însoţită de anunţul: „Un beţiv care a adormit pe stradă a fost înghiţit de un piton, în India!”

Fotografia a apărut pe mai multe reţele de socializare şi a devenit virală pe internet. În imagine se observă un şarpe care a înghiţit ceva masiv şi greu de digerat. Unii spun că în stomacul animalul ar fi vorba despre un om. În povestea „Micului Prinţ”, şarpele înghiţise un elefant, deci se poate şi mai mult, nu-i aşa?!

Cel mai probabil informaţia este falsă. Este clar că pitonul a înghiţit ceva, însă nu este vorba despre un om, întrucât nimeni nu a confirmat această ipoteză. Şi de unde până unde omul ar fi fost beat? I-a făcut cineva „analiza” sângelui pitonului?!

De altfel, se pare ar mai fi apărut pe internet şi anul trecut, anunţând alte asemenea poveşti înspăimântătoare.

Unul dintre internauţii care a retransmis viralul remarcă faptul că este foarte periculos să adormi pe străzile din India, beat. Pitonul simte căldura omului şi, fiind constrictor, ar fi posibil să-l fi înfăşurat pe bietul ameţit, iar atunci când s-o fi trezit era prea târziu. Morala ar fi: nu vă îmbătaţi pe stradă, în India.

Pe de altă parte, alţii îşi fac grijă pentru locuitorii Floridei unde zeci de familii şi-au eliberat pitonii pe care i-au crescut ca animale de companii. Când nu au mai făcut faţă au eliberat bietele vieţuitoare. În concluzie, e nasol şi în Florida să adormi pe stradă!

 

blank