Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Viorica de la Clejani: Nu-mi mai micşorez stomacul, mai bine grasă şi frumoasă

Moda operaţiilor de micşorare a stomacului a cuprins întreg showbiz-ul, iar tentată a fost şi simpatica solistă Viorica de la Clejani. Dacă în vară încerca să-şi convingă soţul să o lase să facă acest pas, acum vedeta s-a sucit la 180 de grade.

viorica-2014

Cântăreşte 90 de kilograme, la o înălţime de 1,60 metri, aşa că dietele au fost mereu o prioritate pentru Viorica de la Clejani (41 de ani). Cum poftele au învins întotdeauna ambiţia, solista s-a văzut nevoită să apeleze la o măsură radicală: operaţia de micşorare a stomacului, în urma căreia ar fi ajuns să mănânce precum o vrăbiuţă şi să slăbească în timp record. Însă de la dorinţă la faptă a fost cale lungă, aşa că planurile de astă vară s-au dus pe Apa Sâmbetei. “Nu-mi mai fac operaţie de micşorare a stomacului, m-am răzgândit. Mai bine grasă şi frumoasă decât să ajung la cuţit. Bărbatul meu, Ioniţă, mă place şi aşa, oricum, el nu a fost de acord cu această intervenţie”, a declarat Viorica. Astfel, deşi nu are siluetă de fotomodel, artista are curaj să poarte haine mulate, aşa cum au surprins-o şi fotoreporterii pe străzile Capitalei, dar şi să facă topless, la mare.

Viorica a fost influenţată şi de soţul ei, care a certat-o zdravăn, la televizor, în emisiunea lui Cătălin Măruţă: “Poate că Viorica nu ştie ce înseamnă această tăiere de stomac. Ea arată foarte bine. Nu are nevoie de o operaţie. Viorico, vrei să slăbeşti mâncând ciolan cu varză şi ciorbă de perişoare? Îţi fac eu regim dacă vrei să slăbeşti, mă ocup eu de tine”, a tunat Ioniţă.

viorica-2013

Ele au “topit” kilogramele cu ajutorul bisturiului

Cele mai bune exemple că operaţia de micşorare a stomacului dă roade spectaculoase vin din partea Ralucăi Bădulescu (40 de ani) şi a lui Teo Trandafir (46 de ani). Prima a slăbit 60 kg într-un an, iar vedeta de la Kanal D a dat jos 30 de kilograme în acelaşi interval de timp. O astfel de intervenţie chirurgicală costă, la o clinică privată, în jur de 6.000 de euro.