Viorica de la Clejani
Showbiz

Viorica de la Clejani, despre boala care o macină. Medicul i-a spus: „Cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede”

Celebra solistă de muzică de lăutărească Viorica de la Clejani a trecut prin momente cumplite după ce a aflat că suferă de această boală. Artista a avut puterea să vorbească public despre diagnosticul pe care l-a primit, după o perioadă în care nu s-a simțit prea bine.

Viorica de la Clejani a decis să meargă la medic pentru a afla de ce se simte rău acuzând dureri la ficat. Dar, din păcate, diagnosticul nu a fost unul bun. Artista a aflat că suferă de diabet și a fost nevoită să își schimbe regimul alimentar și stilul de viață.

Boala care i-a schimbat complet viața

Viorica de la Clejani a dezvăluit că un aliment pe care aproape toți oamenii îl consumă, zahărul, i-a provocat mari probleme de sănătate. Din acest motiv a fost nevoită să slăbească mai multe kilograme, în urma regimului, însă spune că nu acesta a fost planul ei, pentru că se simțea bine oricum în pielea ei.

Regimul alimentar pentru diabet este unul extrem de restrictiv, astfel că artista a trebuit să se mobilizeze și să urmeze indicațiile medicului care i-a spus „Cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede”.

Viorica de la Clejani a dezvăluit pentru prima dată că suferă de diabet. Soția lui Ioniță a mărturisit că a renunțat la consumul de zahăr sfătuindu-i pe cei care o urmăreau să facă același lucru dacă ţin la sănătatea lor.

„Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede. Pentru o viață sănătoasă mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos”, a mărturisit Viorica de la Clejani.

Problemele de sănătate ale Vioricăi de la Clejani nu s-au sfârșit

Viorica a mai spus că anul acesta este nevoită să meargă la stomatolog. Artista a crezut că problemele de sănătate s-au sfârșit, dar, din păcate, a fost supusă la cinci intervenții stomatologice.

„Am ajuns în faza în care am făcut două adiții de os și cinci implanturi. Dacă m-ați fi văzut acum două săptămâni, aveam un cap de zece ori mai mare. Patru ore a durat operația. Tot anul acesta o să merg la stomatolog, să-mi fac cei mai frumoși dinți”, a mai spus ea, potrivit cancan.ro.

blank