Featured, Life

Viorica de la Clejani, de la bal la spital

Îndrăgita cântăreață, Viorica de la Clejani a ajuns de urgență la spital după ce s-a lovit la un picior și a făcut entorsă în timpul unui concert.

„Nici nu știu cum să stau. 10 zile trebuie să stau lungită și cu o pernă sub picior. Acum am o fașă elastică. Aseară am fost la o petrecere foarte frumoasă și am fost concentrată, ca să iasă bine, dar când am trecut la partea modernă cu Margherita, mi-am trimis dansatoarele în spate. Ele mă ajuta pe mine să dansez, dar aseară nu mai era nimeni lângă mine. Aveam tobița mea de gât și.. am cântat cu dor aseară. Eram sus pe scaun și am vrut să cobor, m-am dezechilibrat și s-a întors rotula. Am călcat strâmb, bine că nu am cazut.

Pe moment nu am simțit nimic și am început să cânt mai cu foc. S-a mutat piciorul invers! Am simțit o căldură imensă și am cântat mai departe. Acasă, m-am pus să dorm și din somn m-a luat durerea. Plângeam ca un copil mic. M-am dus la Ioniţă: «Trezeşte-te că mă doare de nu mai pot». M-a dus la spital și mi-au zis să stau 10 zile la pat, dar nu am cum”, a spus artista.