Showbiz, Stiri

Viorel Lis vrut sa stie daca mai poate face copii!

Oana Lis s-a intors astazi acasa la Viorel, insa nu are de gand sa-si ierte sotul. Scopul vizitei a fost sa-i demonstreze a 3-a oara ca este insarcinata si sa-l convinga ca el este tatal.

61580541

Viorel Lis a crezut ca Oana il va ierta in momentul in care a vazut-o in fata usii. A fost insa total dezamagit sa afle ca a venit sa-si faca din nou testul. Oana a intrat in baie si a iesit cu rezultatul. Pentru a fi sigur ca el este tatal, fostul primar al Capitalei a mers la o clinica pentru a se testa si a afla daca mai poate face copii. Acesta a iesit ca este inca apt: „Inca mai sunt barbat”, a spus Viorel Lis.

“M-am enevat. Am mers la o clinica pentru a face analizele care sa demonstreze ca pot sa fiu tata. Mi se pare rusinos sa fac asta, dar trebuie sa demonstrez sau sa nu demonstrez unele lucruri. E clar ca trebuie sa fac aceste lucuri, iar pe urma o sa mai vedem. Probabil o pun intr-o situatie neplacuta. N-am ce sa mai neg acum”, a spus Viorel Lis.

61580542

Oana Lis a reusit sa-l convinga pe sotul ei sa vanda acasa pe care o au impreuna, pentru a face rost de banii necesari pentru nastere si cresterea copilului.

“Nu vreau sa existe suspiciunea ca nu este copilul lui. Daca as fi infiat un copil ce ai fi facut? Eu de un an de zile am incercat sa fac copii. I-am spus lui Viorel de dorinta asta a mea. Singura temere este sa nu aiba Sindromul Down. Eu si Viorel nu am divortat inca. Avem casa impreuna si trebuie sa o vindem pentru ca am nevoie de bani pentru a aduce pe lume copilul. Am nevoie de ajutorul lui. Nu am mama, nu am tata, nu am sot. ”, a spus Oana Lis la Antena1.

blank