Showbiz, Stiri

Viorel Lis a lovit-o pe Oana: tot incidentul s-a petrecut in public!

Viorel si Oana Lis nu mai au liniste de cateva saptamani bune. Cu nervii intinsi la maxim, fostul primar al Capitalei a cedat nervos si si-a bruscat sotia in public.

61589192

Viorel Lis nu mai suporta situatia in care se afla si faptul ca nu resueste sa si-o mai apropie pe Oana. Dezvaluirile din ultimele luni l-au afectat mult pe fostul primar al Bucurestiului, care si asa este extrem de bolnav si ia in fiecare zi un pumn de medicamente. In urma cu cateva zile, cei doi soti au avut o cearta de pomina si nu le-a pasat ca toata lumea era cu ochii pe ei.

Totul s-a intamplat dupa ce Oana s-a intors de la cumparaturi cu o plasa plina de alimente. Pentru ca nu se descurca singura, doamna Lis si-a sunat sotul, care a coborat in fata blocului pentru a-i da o mana de ajutor. Viorel nu a fost insa in cele mai bune toane si a pornit o adevarata disputa, bruscandu-si sotia.

Intr-un acces de furie, fostul primar a ridicat pumnul la Oana, care a reusit insa sa se fereasca in ultima clipa de o lovitura care i-ar fi lasat semne.

De cand a fost filmat in compania unei alte femei, viata lui Viorel Lis pare sa ia o intorsatura cel putin… ciudata. Daca pana acum era fericit alaturi de Oana, iata ca lucrurile nu mai stau chiar asa. In urma cu doar cateva zile, o femeie misterioasa a marturisit in emisiunea nocturna de la Antena 1 ca este mama unei fetite pe care fostul primar al Capitalei o are. In plus, se pare ca Lis a si recunoscut-o pe cea mica. Cu toate astea, Viorel neaga tot si crede ca tot ce zice femeia, este o minciuna.

blank