Showbiz, Stiri

Viorel Lis, afectat de scandalul Oanei cu presupusul amant

Viorel Lis a mărturisit că disputa dintre Oana şi presupusul ei amant, Vali, îl afectează foarte mult şi că vorbele celor doi îl dor foarte tare.

oanasibarbat

Viorel Lis nu mai face faţă scandalului dintre el şi Oana. Dezamăgit, fostul primar al Capitalei a spus că îl dor foarte tare dezvăluirile făcute de Oana şi de presupusul amant.

Cu toate astea, domnul Lis a spus că nu va divorţa de Oana, căci nu are de gând să se recăsătorească, dar că dacă viitorul bebeluş nu va fi al lui, nu va rămâne cu blonda.

„A fost ceva care m-a deranjat foarte mult. A spus că au băut vin până la 3 dimineaţa şi Oana a spus că a mai băut şi cu alţii. E o discuţie care mă doare şi mă deranjează foarte mult. Sunt unele femei care gândesc, dar se pare că unele gândesc cu fundul se pare. Aştept să facem testul de paternitate şi după, discutăm. Eu nu pot să iau o măsură totală pentru că pe mine nu mă mai interesează. Eu mi-aş angaja o femeie care să aibă grijă de mine şi gata. Eu nu aş mai divorţa, pentru ce? Eu nu m-aş mai recăsători”, a declarat Viorel Lis la Antena 1.

blank