Violență cruntă o femeie din județul Mureș a trăit un adevărat coșmar, după ce a decis să pună punct căsniciei cu un individ violent, cu care era căsătorită de 45 de ani. Agresorul a amenințat-o că „o face pastă de mici” și o omoară „ca pe Elodia”.

Ani la rând, bărbatul a amenințat-o dur pe femeie si a batuto crunt

Violență cruntă un bărbatul de 72 de ani a fost condamnat la 1 an, 1 lună și zece zile de închisoare de Judecătoria Reghin, pentru hărțuire și amenințare.

Individul, „recidivist” în amenințări și violențe
Individul se află la a doua condamnare pentru fapte comise împotriva fostei neveste.

Septuagenarul agresiv a fost pus sub acuzare în cel de-al doilea dosar, chiar în timp ce era judecat după prima plângere a fostei soții!

Agresorul a continuat să îi transmită amenințări morbide, chiar și după prima condamnare la cinci luni cu suspendare.

Femeia a divorțat din cauza bătăilor
După divorțul din 2010, septuagenarul nu a acceptat ideea despărțirii și, când a aflat că fosta soția s-a recăsătorit, „și-a ieșit din minți”.

Femeia, trecută de prima tinerețe, a decis să divorțeze după bătăile și jignirile încasate ani la rând în familie.

„Te fac pastă de mici”
„După despărţirea în fapt, inculpatul în mod constant a ameninţat-o pe fosta soţie cu acte de violenţă, respectiv că „o omoară ca pe Elodia”, că „o face pastă de mici când o prinde pe drum”, că „o tranşează”, creându-i o stare de temere permanentă. Persoana vătămată a sesizat Poliţia Ibăneşti cu mai multe plângeri penale pentru faptele de ameninţare şi hărţuire. După ce inculpatului i s-a comunicat sentinţa de divorţ, acesta a sunat-o spunându-i că „va merge la ea şi o taie”, că „ va arunca focuri şi bombe peste ei”, că „va trage pielea de pe ea”, ameninţări care prin conţinutul lor au creat părţii civile o stare de temere”, se arată în hotărârea Judecătoriei Reghin.