Actualitate, Stiri

Vine sfarsitul lumii…iar?!

In 1989, pe data de 23 august, romanii mergeau la ultima defilare in cinstea comunismului. 24 de ani mai tarziu, „marsaluim” spre sfarsitul lumii, prevestit de data aceasta de Rasputin.

Pana la Revolutie, data de 23 august era sarbatorita cu mare fast, fiind considerata zi nationala. In fiecare an din comunism, romanii ieseau in strada pentru a-l lauda pe conducatorul tarii.

In urma cu un secol, insa, faimosul mistic rus Grigori Rasputin a prevestit ca, pe data de 23 august 2013, va veni sfarsitul lumii. si totusi…iar?! Dupa atatea anunturi, nimeni nu mai crede in exterminarea populatiei.

rasputin1Cu toate acestea, specialistii de la Nasa au avertizat ca maine Pamantul va fi lovit de o furtuna magnetica. Dupa calculele expertilor, in mai putin de 24 de ore, norul imens de plasma va atinge suprafata pamantului. Furtuna a produs deja modificari importante in atmosfera, iar indicele de tulburari geomagnetice a crescut la patru si este posibil sa ajunga la sapte.

sfarsitul_lumii_19099200Totusi, expertii au spus ca nu se asteapta la niciun pericol pentru populatie si ne asigura ca nu avem de ce sa ne alarmam. O furtuna asemanatoare a fost si in anul 1958, cand comunicarea radio din SUA a fost intrerupta. De data aceasta, insa, daca s-ar intampla, daunele produse s-ar putea ridica la doua trilioane de dolari.

Oare maine chiar vine sfarsitul lumii? (D.A)

blank