Showbiz, Stiri

Vincenzo Castellano a venit în România să finalizeze divorţul de Antonia

Dezvăluire! Cei doi soţi nu se mai iubeau şi Vicenzo spune că ştia despre relaţia ei cu Alex, înaintea presei

media_138073012715829900

Vincenzo Castellano a decis sa dea cartile pe fata si sa spuna totul despre divortul dintre el si Antonia. Acesta recunoaste ca intre el si artista nu mai exista absolut nimic in afara de copilul pe care il au impreuna.

“Nu mai exista nimic intre noi, in afara de copil. Ea si-a facut si alta viata nu as putea sa ma intorc la ea asa. Daca o mai iubeam pe ea in momentul ala incercam sa fac orice sa o iau inapoi, pentru ca ti-e frica sa nu-si gaseasca pe altcineva si daca iubesti esti speriat si incerci sa faci ceva, cum si ea putea sa faca ceva. Stiam ca ea nu mai simte nimic cum nici eu nu mai simteam nimic” a spus Vincenzo la Pro Tv.

antonia_0_02_8ebb292fea

Cat despre relatia pe care Antonia o are cu Alex Velea, fostul iubit al cantaretei marturiseste ca stia inaintea presei de aceasta legatura, ba mai mult, sotia lui chiar i-a confirmat ca exista ceva mai mult intre ea si Velea.

“Eu stiam de la ea, am aflat inainte sa apara in presa, nu mai era nimic intre noi, eram despartiti, stiam ceva si am vorbit cu ea si mi-a zis ca ‘da, am ceva’. Mi-a confirmat. Nu m-am dus eu la ea sa o intreb daca are relatie, nu simteam sa o intreb asa ceva. Acum am venit special in Romania sa divortam, am vorbit cu ea sa ne intalnim sa facem asta” a mai afirmat fostul sot al Antoniei.

Vicenzo a mai spus că a venit în România pentru a finaliza divorţul de Antonia şi speră ca în câteva zile să  şi termine toate aceste demersuri. (I.G.)