Showbiz, Stiri

Videoclipul „Gangnam Style” are un numar de vizionari record

Videoclipul „Gangnam Style” are un numar de vizionari record

blankEste incredibil cum un sud-coreean reuseste sa aiba o priza extraordinara la public, facand-ul pe Justin Bieber sa planga sub fusta mamei de ciuda. Sud-Coreeanul PSY cucereste intreg globul, cu tot cu China, si aduce un numar de fani ametitor,  850 de milioane de vizionari a videoclipului melodiei si peste 5,3 milioane de like-uri. Videoclipul „Gangnam Style” a intrat si in cartea recordurilor, in sectiunea speciala pentru clipurile de pe Youtube, la categoria „Cel mai apreciat clip din lume”.

La succesul lui PSY au contribuit si vedetele americane cum ar fi Robbie Williams, Kate Perry, Nelly Furtado sau Madonna care au prins imediat miscarile si le-au aplicat in concerte isterizand fanii.

 
Pe de alta parta cantaretul sud-coreean ramane modest si spune ca fanii fac toata treaba:  „Fanii au adus succesul acestei piese. Ei au intrat pe internet, au gasit acest videoclip si l-au dat mai departe. Eu nu am facut niciun efort, doar am postat videoclipul pe YouTube, iar intr-o zi mi s-a spus ca ”Gangnam Style” a prins foarte bine si in afara, sute de straini vizionand si comentand clipul. Apoi au urmat retelele sociale, unde chiar si cateva vedete de talie internationala au vorbit pe conturile lor despre melodia mea. Ca urmare, a intervenit si presa, iar de aici a pornit toata isteria.”, a declarat acesta intr-un interviu.
blank