Stiri, Video

Video: Trei catei. Elmo, cel mic, cel ager.

Chihuahua-pui

Ce se intampla cand aduni laolalta trei catei simpatici foc si le dai sa manance? Iti spunem noi: doi raman cu gura casca in timp ce al treilea, cel mai mic si mai rapid dintre ei, le fura mancarea.

Un filmulet cu trei catei face furori pe internet zilele acestea. Publicat pe YouTube, clipul Daily Videos and Clips il prezinta pe Elmo, un metis de Chihuahua cu Staffordshire Terrier, alaturi de alti doi prieteni mai mari de statura.

Stapana celor treci catei ii invata o lectie importanta: rabdarea Mamica patrupedelor le ofera cate o mica bucatica de carnat si le cere sa astepte. Ei sunt invatati aceasta lectie importanta cu mancarea lor preferata, dupa cum se precizeaza in descrierea filmuletului.
Numai ca Elmo nu are nici o treaba cu ceea ce incearca stapana sa il invete, singura lui preocupare este cum sa fure mai rapid si mancare celorlalti caini.

Cand femeia termina de asezat mancarea in fata lor, Elmo incepe sa clipeasca nervos si se uita cu coada ochiului la celalalt catel aflat langa el.
Imediat ce stapana a zis “OK”, Elmo tasneste ca din pusca si se repede in ordine la cele trei bucati de carnati, dupa care o ia la fuga spre mirarea celorlalti doi caini, care raman cu buza umflata.

Clipul cu Elmo hotomanul a devenit viral pe internet si a facut peste 2.4 milioane de accesari in cele 8 zile de cand a fost publicat.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=YPHhnA14PGc]