Stiri, Video

VIDEO: Şi-a ucis tatăl şi a făcut sex cu mama sa, au rezultat patru copii!

Un tânăr şi-a ucis tatăl după care a făcut sex cu mama sa, din relaţia incestuoasă venind pe lume patru copii! Toată drama fuseseră prezisă de un clarvăzător.

terifiant-si-a-ucis-tatal-si-a-facut-sex-cu-mama-sa-au-rezultat-patru-copii-video-18488685

Destinul dramatic al unui tânăr fusese dezvăluit tatălui său, o persoană respectabilă, liderul unei regiuni greceşti, încă de la naşterea sa. Un clarvăzător i-a prezis acestuia faptul că nou-născutul avea să îl omoare şi să se căsătorească cu mama sa.

Într-o încercare disperată de a evita ceea ce soarta alesese, tatăl încredinţează bebeluşul unui subordonat de-al său, cu misiunea clară de a-l abandona într-un loc cât mai izolat. Stratagema nu reuşeşte, copilul fiind găsit de nişte păstori şi predat autorităţilor unei provincii apropiate. Copilul este adoptat de familia cea mai bogată din regiune ducând o viaţă extrem de îndestulată, pe care o puteau invidia toţi duşmanii săi.

Ajuns la vârsta majoratului, tânărul cere permisiunea părinţilor adoptivi de a pleca în lume şi porneşte într-o călătorie iniţiatică, doar cu un rucsac în spate.
La un moment dat, în preajma unei localităţi, are o confruntare violentă cu doi bărbaţi, care nu aveau de gând să-l lase să treacă înaintea lor. Se împart vorbe grele, se scot cuţitele şi tânărul îi omoară fără scrupule sau mustrări de conştiinţă.
Ce nu ştia era faptul că una dintre victime era chiar tatăl său natural, împlinindu-se astfel profeţia!

Ajuns în localitatea sa natală, tânărul participă cu succes la un concurs de cultură generală pe care îl susţinea o fiinţă cu grave modificări genetice – avea cap de om şi corp de leu. Câştigătorul a fost recompensat cu postul de conducere al localităţii şi căsătoria cu fosta nevastă a celui care ocupase anterior acest post. Fapt necunoscut tânărului, cea care i-a devenit soţie şi alături de care a avut patru copii era chiar mama sa naturală.

Regiunea al cărei conducător devenise tânărul, prin căsătoria cu mama sa, este lovită de o epidemie cumplită care provoacă mulţi morţi în rândul populaţiei. Mergând la nişte ghicitoare pentru a afla motivul pentru care se întâmplă catastrofele naturale, tânărul află de la acestea că zeii sunt supăraţi de faptul că moartea fostului conducător nu a fost răzbunată.

Ancheta desfăşurată de organele legii îl indică pe tânăr drept principalul suspect al crimei în care îşi pierduse viaţa fostul lider al oraşului.
Cu această ocazie iese la iveală tot adevărul. Tânărul realizează că şi-a omorât tatăl, că s-a căsătorit cu mama sa şi că din acest incest au rezultat patru copii.

Hotărăşte să se pedepsească singur. Îşi scoate ochii şi porneşte în pribegie, îmbrăcat în straie de cerşetor, condus de una din fiicele sale.
În peregrinările sale este primit cu simpatie de locuitorii unui oraş, emoţionaţi de chinurile dramei umane prin care a trecut. Se stabileşte în localitate, unde şi moare.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=oXyek9Ddus4?feature=player_embedded]

blank