Social, Stiri

VIDEO: Nicoleta Luciu, Gina Pistol si Jojo, campanie cu sanii la vedere!

Pentru ca mesajul lor sa ajunga acolo unde trebuie, Nicoleta Luciu, Gina Pistol si Jojo au scos la inaintare o arma greu de ignorat. Cele trei vedete si-au expus sanii in cadrul unei campanii pentru purtarea centurii de siguranta.

61564631

Cele trei reprezentante ale sexului frumos ne indeamna sa nu uitam sa ne punem centura de siguranta atunci cand urcam in masina. Vedetele incurajeaza si alte femei sa isi faca poza in timp ce sunt in autoturism si poarta centura.

“Hai sa facem purtatul centurii greu de ignorat”, este mesajul pe care il transmit Nicoleta Luciu, Jojo si Gina Pistol. Si la asa busturi frumoase, chiar e greu sa spui ca nu ai “vazut” mesajul.

“Pana acum amenzile si pune-ti centura de siguranta au trecut neobservate, insa pozele voastre pot schimba asta. Trebuie doar sa va faceti una purtand centura de siguranta si sa o postati pe Instagram sau Facebook cu hashtagul #seatbeltb00bing (cu doi de zero). Asa ca haideti sa facem din purtatul centurii un trend si sa convingem barbatii si nu numai sa poarte centura de siguranta”, este mesajul postat pe conturile de socializare.

Nepurtarea centurii de siguranta, printre “ucigasii” de pe soselele din UE

Cei trei mari “ucigasi” de pe soselele din Uniunea Europeana sunt (conform European Transport Safety Council – ETSC), viteza nepotrivita sau excesiva, condusul sub influenta bauturilor alcoolice si nepurtarea centurilor de siguranta.

In Romania, potrivit Politiei, cele trei mari cauze ale accidentelor rutiere sunt: viteza excesiva, traversarea neregulamentara in cazul pietonilor si neacordarea de prioritate – atat masinilor, cat si pietonilor.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=JJzJD1iVci4?feature=player_embedded]