Life, Stiri, Ultima Ora

VIDEO: Lumea pe care NU O CUNOAŞTEM. Există mai multe tărâmuri “sub” noi?

O împărăţie secretă, care se întinde prin subteran, în toate părţile lumii, iar cei care locuiesc aici se află sub autoritatea Regelui Lumii? Este posibil?

atlantida31-465x390

De-a lungul timpului au apărut multe mărturii despre posibila viaţă secretă de sub scoarţa terestră.

Printre acestea, documente, gravuri, şi sculpturi foarte vechi care descriu Imperiul Agartha, despre care se spune că se află sub Terra. Această  împărăţie secretă s-ar întinde prin tuneluri subterane, în toate părţile lumii, iar cei care locuiesc aici se află sub autoritatea Regelui Lumii.

Un scriitor francez de la sfârşitul secolului al XIX-lea, şi anume marchizul Saint-Yves d’Alveydre, despre care circula legenda că avea posibiltatea de a se dedubla şi de a se proiecta în astral, declara în cartea sa “Misiune în India” (1910), că a fost condus de un ghid în Agartha. Cei care au studiat documentele cu privire la lumea subterană, subliniază că detaliile pe care le dă marchizul cu privire la Regatul Agartha, care ar fi luminat de un soare interior, sunt uimitoare.

De două ori născuţi

Scriitorul francez spune că nimeni nu l-a văzut vreodată pe conducătorul Agarthei. El ar apărea uneori călare pe un elefant alb, dar este imposibil să fie distins. Conform lui Saint Yves, teritoriul secret al Agarthei ar avea “o populatie de 20 de milioane de suflete, aici nu există închisoare, iar legea şi disciplina sunt asigurate de către capii de familii. Milioane de dwija – de două ori născuţi, şi yoghini locuiesc în suburbii divizate simetric, în construcţii subterane”.  

Principala comoară a locuitorilor Agarthei ar fi…bibliotecile! Care ar conţine de 55.700 de ani adevărata sinteză a tuturor artelor şi a tuturor ştiinţelor, iar cărţile au fost scrise de marii iniţiaţi. Tot ceea ce s-a petrecut în lume, de la începutul ei, ar fi consemnat aici şi arhivat. De asemenea, tot ceea a dispărut de pe suprafaţa Pământului şi se crede ca s-a pierdut definitiv s-ar afla aici.

Robert Charoux spune în cartea “Istoria secretă a omenirii” că nu ne putem baza pe “această istorisire rocambolescă a lui Saint-Yves d’Alveydre”, dar că regatul Agarthei “aparţine totuşi tradiţiei şi poate nu este în întregime inventat”.

Principalele intrări

Conform altor documente, împărăţia Agarthei se întinde prin tunelurile subterane, în toate părţile lumii. “Palatul Regelui Lumii este înconjurat de temple, unde locuiesc guru, care controlează forţele vizibile şi invizibile ale lumii şi care deţin controlul asupra vieţii şi morţii. In ciudate vehicule, necunoscute noua, ei sint capabili sa strabata cu viteza incredibila tunelurile subterane, în ciudate vehicule, necunoscute nouă”. Potrivit unora dintre teorii, pe Pământ ar exista mai multe “porţi” care duc spre tărâmul secret, situate în mai multe colţuri ale lumii. Legenda spune că unele dintre principalele intrări s-ar afla ori în Afganistan, ori în Tibet, sau chiar în România, în zona Munţilor Bucegi. Alţii spun că Antarctica este cheia misterului, şi că multe dintre intrări au fost descoperite chiar cu ajutorul Google Earth.

Călătorie periculoasă

După cum nota la începutul secolului al XX-lea Ferdinand Ossendowski, scriitor rus de origine poloneză, despre care se spune că la un moment dat a hotărât să întreprindă o periculoasă călătorie în căutarea regatului subpământean, Agartha nu ar fi fost întotdeauna subterană. Conform spuselor lui Ossendowski, a devenit astfel cu foarte mult timp în urmă, pentru a-i proteja pe înţelepţii săi de curiozitatea unei lumi pervertite. Ossendowski sublinia că această teorie a existenţei Agarthei nu trebuie confundată cu teoriile cu privire la “interiorul gol al Pământului”.  Potrivit viziunii scriitorului rus, este vorba despre doua lumi subterane: una situată mai la suprafaţă, iar cealaltă în interiorul gol al Terrei.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=5FWfxk-t6Ws]

blank