gandaci1

Atunci cand s-a decis sa faca asta, nu credea ca va iesi asa! Matt Camper s-a lasat, benevol, muscat de 1.000 de plosnite. In urma experimentului, barbatul s-a ales cu cel mai neobisnuit tatuaj din viata lui: un iepure facut de insecte.
Matt Camper este un entomolog (entomologia – ramura a zoologiei care se ocupa cu studiul insectelor) urban in cadrul Universitatii Colorado State, SUA.

El si-a facut un tatuaj pe brat fara sa foloseasca cerneala sau pistol special de tatuat. Tanarul s-a lasat muscat de 1.000 de plosnite de pat, totul in numele stiintei.
Matt Camper a strans nesuferitele insecte intr-un borcan, iar deasupra capacului a asezat o hartie decupata in forma de iepure. Apoi, Matt a intors borcanul cu capul in jos si l-a lipit pe brat, dupa care a asteptat ca plosnitele sa il muste.

Dupa doua ore, pe bratul barbatul a aparut un iepuras rosu. La 24 de ore iepurasul disparuse, ramanand numai o pata rosie destul de mare, in timp ce la 48 de ore, tatuajul in forma de iepure a facut basici. Dupa 72 de ore, umflaturile s-au retras, iar tatuajul se vede mult mai clar. Tatuajul s-a dus dupa cateva zile, insa mancarimile date de plosnite au persistat in toata aceasta perioada.

Dupa 2 ore

2-ore

Dupa 24 de ore

24-ore

Dupa 48 de ore

48-ore

Dupa 72 de ore

72-ore

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Mju-Yx-_TmE]