Showbiz, Stiri

VIDEO: Antonia, “pălmuită” de Corina. S-au certat cele două?

Matinalii Kiss FM, Sergiu şi Andrei, şi-au făcut debutul la postul de radio prin intermediul clipului “Cine-s Sergiu şi Andrei”, în care au jucat mai vedete din România.

velea-si-antonia

Filmările pentru clipul care are deja două milioane de vizualizări au avut loc la sediul Kiss FM. Evident, momentele amuzante nu au lipsit. Antonia a făcut din greşeală cunoştinţă cu palma Corinei, în timp ce dansau pentru un cadru, iar Corina a întins braţele prea mult. Pe de altă parte, Marius Moga a căzut de pe trotinetă pe holurile postului. Din fericire, nimeni nu a păţit nimic, iar momentele “dureroase” au fost depăşite cu râsete.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=mFILuOm27yw]

Sergiu Floroaia și Andrei Ciobanu realizează din 10 septembrie, matinalul Kiss FM, de luni până vineri, de la 7:00 la 10:00. Cei doi comedianți și-au făcut debutul la cel mai ascultat radio din România printr-un „roast”, o scurtă parodie muzicală adresată vedetelor: Smiley, Alex Velea, Connect-R, Antonia, Marius Moga și Andra. După ce au văzut parodia, vedetele vizate au replicat printr-un videoclip, urându-le succes noilor realizatori ai matinalului Kiss FM, clipul devenind în scurt timp viral.