Featured, Showbiz

VIDEO. Anda Adam s-a ruşinat să se dezbrace la plajă?

Aglomeraţie mare de vedete în weekend, pe litoralul românesc. Unele, prudente pentru a nu fi surprinse de fotoreporteri, altele, dornice să-şi etaleze trupul în costume de baie. Din prima categorie face parte şi Anda Adam, care în ciuda pasiunii pentru sport se pare că nu mai reuşeşte să redevină filiformă.

Are 38 de ani, o fetiţă de aproape 3 ani şi o carieră de două decenii în muzica românească. Anda Adam a ştiut să rămână în atenţia presei şi datorită pieselor pe care le lansează, şi datorită vieţii private, fiind dorită şi pe micul ecran, nu doar la concerte. Anul acesta, solista a fost concurentă la “Exatlon”, show-ul de aventură difuzat de Kanal D, şi a ajuns acolo recomandată de pasiunea sa pentru sport şi de condiţia fizică excelentă. Iată că tocmai consecvenţa cu care trage de fiare i-a adus atâta masă musculară, încât dimensiunile ei nu mai sunt de mult timp 90-60-90.

Solista nu a renunţat la pareo nici când s-a aşezat pe şezlong
Foto: Mihai Ionescu

 
Foto: Mihai Ionescu

Şi, deşi pe reţelele sociale vedeta pare mai “sculptată”, asta pentru că majoritatea pozelor sunt trecute prin programe de editare, în realitate Anda este aşa cum o vedeţi în fotografiile realizate de Click!. Vedeta a stat la plajă cu un pareo în jurul taliei, pentru a-şi acoperi abdomenul şi coapsele, iar atunci când a renunţat la el s-a văzut că talia nu este tocmai în cea mai bună formă. Cu bustul însă, Anda a atras toate privirile, căci sutienul părea neîncăpător pentru silicoanele uriaşe, pe care artista şi le-a pus în anul 2012.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OvF5bW4Gsds]

Abdomenul Andei nu mai are “pătrăţele”
Foto: Mihai Ionescu

Aşa arată Anda pe Instagram