Magistraţii din cadrul Tribunalului din Giurgiu i-au dat câştig de cauză lui Claudia Pătrăşcanu în speţa privitoare la recuperarea drepturilor salariale restante din 2017-2019, perioadă în care era angajată la firma aparţinând lui Gabi Bădălau.

Victorie în instanţă pentru Claudia Pătrășcanu. Astfel, artista va avea de recuperat de la firma SC General Bulding Internațional SRL din Bolintin Vale, aparținând lui Gabi Bădălau, suma de 42738 lei, reprezentând drepturi salariale restante pentru perioada 2017-2019, inclusiv dobânzi și actualizări de curs BNR. Cheltuielile de judecată urmează să fie solicitate pe cale separată.

Claudia Pătrăşcanu! A câştigat procesul deschis pentru neplata drepturilor salariale

Victorie în instanţă pentru Claudia Pătrăşcanu

Solicitarea fostei soții a lui Gabi Bădălau a fost exprimată astfel: “Obligarea angajatorului SC GENERAL BULDING INTERNATIONAL SRL, la plata drepturilor salariale neachitate incepand cu data incheierii contractului individual de munca respectiv incepand cu 23 Martie 2017 pana la data de 23 august 2019, drepturi salariale calculate in cuantum initial de 33633 lei, ulterior s-a constatat ca exista o creanta salariala in cuantum de 42738 lei, actualizata cu dobanda de referinta a BNR și Obligarea la plata cheltuielilor de judecata pe cale seaparata in temeiul dispozițiile art. 451Noul cod, pentru urmatoarele motive:…”

După expunerea de motive, solicitarea continuă astfel: “ Va solicitam sa analizati aspectele si neconcordantele invederate si sa apreciati asupra incercarii angajatorului de a regla anumite acte contabile in sensul reflectarii in conturi a anumitor diferente de plata din contul 421 , insa nu concorda cu bilanturile contabile care nu pot fi afectate decat pe rezultat eventual.

Fata de intreg probatoriul administrat si in temeiul art. 272 din Codul Muncii, care prevede că: „sarcina probei în conflictele de muncă revine angajatorului, acesta fiind obligat să depună dovezile în apărarea sa până la prima zi de înfăţişare”, solicitam sa admiteti actiunea si sa stabiliti cuantulul salariilor datorate in mod corect fata de precizarile aduse.

In acest sens, parata a depus inscrisuri nesemnate, nedovedind plata salariului, mai mult decat atat, in momentul in care martorul reclamantei a fost audiat, depunand marturie cu privire la prestarile de servicii pentru societatile FAMILIEI BADALAU, toate societatile avand sediul intr-o cladire din Giurgiu, respectiv in str. POARTA LUNCII NR.131, GIURGIU, BOLINTIN-VALE, reprezentantul legal al scoietatii GENERAL BUIDING INTERNATIONAL, a afirmat in timpul depozitiei martorului nostru, vadit deranjata de depozitia martorei, ca “banii i-a luat sotul …..”, “ce atat intrebam …” , fiind si noi contrariati de afirmatiile d-nei Avocat reprezentantul paratei SC GENERAL BULDING INTERNATIONAL SRL

Un alt aspect pe care il invederam este legat de Legea care reglementează expres natura probelor care fac proba plăţii salariilor solicitate, acestea fiind numai înscrisuri semnate de partea adversă căreia să-i fie astfel opusă semnătura sau extrase de cont care să facă dovada efectivă a viramentului bancar”.

Instanţa a decis că argumentele aduse de avocatul Claudiei Pătrăşcanu sunt convingătoare, astfel încât i-a dat câştig de cauză fostei doamne Bădălău.

Dublă lovitură pentru Gabi Bădălău
Gabi Bădălău a suferit şi o a doua lovitură la o zi diferenţă de prima, de data asta în cadrul procesului de divorţ. Instanța i-a respins solicitarea de a se dispune o expertiză psihiatrică care să ateste dacă fosta sa soție este sănătoasă din punct de vedere mental. Familia Bădălau, la sfatul avocaților, a încercat să obțină declararea Claudiei ca fiind labilă psihic, pentru a putea obține custodia copiilor minori.

Procesul de divorţ dintre Claudia și Gabi Bădălau durează din 2019, fiind unul dificil deoarece ambii își doresc custodia celor doi copii minori.