In cadrul show-ului de moda Victoria’s Secret din acest an, ce va avea loc pe 5 decembrie, va fi prezentat si un compleu acoperit cu nu mai putin de 450.000 de cristale. Este una din piesele vedeta ale colectiei ce va fi prezentata pe podium de cele mai in voga modele ale momentului. Iata cum arata!

Cum arata compleul Victoria’s Secret cu 450.000 de cristale!
Show-ul Victoria’s Secret din 5 decembrie este asteptat de intreaga planeta. In premiera, evenimentul va avea loc anul acesta in Paris, si nu in New York sau Los Angeles ca pana acum.

Cele mai in voga modele ale momentului vor defila pe podium in cadrul unui show extravagant, prezentand noua colectie de lenjerie intima a brandului american.
Unul din aceste modele, Josephine Skriver, isi va face aparitia intr-un compleu spectaculos acoperit cu nu mai putin de 450.000 de cristale si 3500 de siraguri de pietre Swarovski ce compun o pelerina uimitoare din franjuri.
Pentru ca sunt atat de multe cristale, peleina cantareste 10 kilograme. Modelul va purta si o pereche de botine acoperite de tulle nude incrustat cu 1630 de cristale.