Victoria Silvstedt este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Vedeta suedeză a fost surprinsă într-un moment jenant la Saint Tropez.

În vârstă de 39 de ani, Victoria Silvstedt este una dintre cele mai admirate femei din lume. Arată extraordinar de bine şi are o carieră de invidiat. Suedeza este super model, prezentatoare de televiziune, actriţă şi cântăreaţă.

Vedeta şi-a luat o binemeritată vacanţă şi a plecat să se relaxeze la Saint Tropez. Într-una dintre zile, blonda a ieşit la plimbare pe mare. A ajuns pe ponton, unde a decis să se descalţe de sandalele cu toc. Din păcate, în momentul în care şi-a dat jos sandalele a avut parte de un moment jenant. Rochiţa foarte scurtă pe care o purta s-a ridicat şi i-a lăsat la vedere chiloţii de culoare albă. Lenjeria intimă s-a văzut în toată splendoarea, cu atât mai mult cu cât vedeta s-a descălţat cu mişcări foarte încete.

În ciuda momentului jenant, Victoria Silvstedt are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Arată demenţial şi are un trup foarte bine lucrat la sală, fără nicio imperfecţiune. Este atât de frumoasă, încât nu are nicio şansă să treacă neobservată şi dacă şi-ar dori acest lucru.

INFO

Victoria Silvstedt a făcut furori, de-a lungul anilor, cu frumuseţea ei. Blonda este fostă Miss Suedia şi concurentă la Miss World în anul 1993. Vedeta a pozat în Playboy şi a fost aleasă playmate al anului în 1997. În acelaşi an, ea s-a cuplat cu Chris Wragge, cu care s-a măritat în iunie 2000. Cei doi s-au despărţit în anul 2007. Victoria Silvstedt nu este doar foarte frumoasă, ci şi deşteaptă. Vorbeşte fluent engleză, franceză şi italiană.

Citeste si...
Zona euro s-ar putea extinde anul viitor