Showbiz, Stiri

Victor Slav, tot mai aproape de Jojo

Băiatul de la Meteo, în pielea unui aventurier singuratic

victor_slav

După ce i-a dat glas lui Superman în animaţia “Marea aventură Lego” cu doar o lună în urmă, Victor Slav revine în animaţia “Tarzan 3D”.

jim porter tarzan

De această dată Victor va fi vocea lui Jim Porter, un personaj plin de provocări, dar şi de satisfacţie. “M-am distrat şi mai mult ca data trecută, pentru că de această dată am un rol mai consistent. Mi-a plăcut personajul pe care l-am interpretat în «Tarzan», pentru că reacţiile lui sunt din cele mai diverse. Este un personaj complex, un aventurier şi în acelaşi timp om de ştiinţă excentric. Îmi doresc ca următorul meu personaj să fie din nou unul diferit faţă de ce am interpretat până acum. La premiera filmului voi fi însoţit de prieteni care au copii, aşa că sper să le placă”, a declarat Victor Slav.

Alături de Victor Slav, la versiunea în limba română a filmului “Tarzan 3D” au mai contribuit Daniel Buzdugan, Cătălina Grama (Jojo) şi Pavel Bartoş, pe care publicul va avea ocazia să îi întâlnească sâmbăta aceasta, la evenimentul de lansare a animaţiei.

victor_slav1

Micul Tarzan este singurul supravieţuitor al unui accident aviatic din junglă, în care pieriseră şi părinţii săi. Băieţelul creşte alături de un grup de gorile, învaţă să se comporte asemenea lor şi uită de existenţa sau normele sociale ale oamenilor. Abia 10 ani mai târziu, Tarzan va fi fascinat de întâlnirea cu frumoasa şi curajoasa Jane Porter, de care se îndrăgosteşte imediat. Însă curând, el va înţelege în cel mai greu mod posibil de ce animalele au dreptate să se teamă de oameni. Ca să-şi salveze familia şi femeia iubită, Tarzan va trebui să se folosească atât de atuurile dobândite în junglă, cât şi de cele moştenite de la adevăraţii săi părinţi.