Showbiz, Stiri

Victor Slav e ţinut sub papuc de Bianca?!

Se pare că proaspăta nevastă controlează fiecare mişcare a soţului său

media_138150175023268500

Nici nu s-a casatorit bine cu Bianca Dragasunu, ca deja au inceput problemele pentru Victor Slav! Roscata nu ii lasa sa respire fara sa stie ea, ii controleaza fiecare miscare si ii interzice sa vorbeasca la telefon inainte de a vedea cine il suna!

media_138150174109540900

Bianca Dragusanu este cocosul in casa de cand s-a maritat cu Victor Slav! Daca inainte de a semna actele de sot si sotie, prezentatorul era cel care o teroriza cu geloziile lui permanente, acum rolurile s-au schimbat! “Victor nu are voie sa faca niciun pas fara stirea Biancai! Trebuie sa ii spuna unde se duce, cu cine, ce face si cu cine! Abia dupa ce ii spune sotiei, poate sa plece linistit din casa! E mai rau ca la armata!”, a povestit o apropiata a cuplului.

Surprinzator, Bianca nu se rezuma doar la aceste restrictii! Roscata ii controleaza si telefonul sotului, nu care cumva sa il sune cineva si sa nu stie ea.

media_138150177851453800

“Daca il suni pe Victor nu o sa iti raspunda niciodata el! Intotdeauna, Bianca este prima care tasteaza mobilul si dupa ce intreaba cine il cauta pe Victor si ce treaba are cu el, atunci il da la telefon! Ba mai mult, cateodata exagereaza si vorbeste in locul lui! Bunaoara, recent, el a fost sunat de un om de afaceri care vroia sa il invite la o inaugurare si, in loc sa dea de Slav la telefon, a vorbit cu Dragusanu! Ea i-a spus clar ca nu, Victor nu va merge la eveniment, i-a dat si un motiv plauzibil, apoi i-a inchis, semn ca discutia se incheiase, iar sotul ei nu mai avea nimic de comentat”, a spus aceeasi sursa pentru presa mondenă.