Showbiz, Stirea Zilei, Stiri

Victor Slav a amenintat-o pe Bianca Dragusanu ca se anuleaza nunta

Bianca Dragusanu era sa ramana nemaritata daca refuza si a doua oara cererea in casatorie a lui Victor Slav. Afla declaratia roscatei

Bianca DragusanuBianca Dragusanu a povestit cum era sa ramana fara Victor Slav. Roscata a recunoscut ca a fost ceruta de Victor Slarv de doua ori in casatorie. Prima data Bianca Dragusanu a fost ceruta intr-un cadru deloc potrivit conform standardelor ei de diva si a crezut ca este o gluma, asa ca a refuzat.

A doua oara Bianca Dragusanu a fost nevoita sa accepte propunerea insistenta a lui Victor Slav in casatorie, fiind amenintata ca a treia oara nu o mai cere. Chiar daca nici a doua oara nu a fost ceruta ca in povesti in casatorie, Bianca Dragusanu a acceptat cererea fostului iubit al Andei Adam in casatorie, tocmai iesita din dus si plina de nervi.

„Victor m-a cerut de sotie intr-un cadru foarte neasteptat. Eu imi imaginam ca se va intampla pe o plaja, ori de ziua mea, nu cand ies de sub dus cu parul prins in mot si foarte nervoasa ca nu-mi gaseam anumite lucruri prin casa. S-a intamplat in Sambata Mare, asta nu voi uita niciodata. De fapt, a fost a doua cerere. Prima oara cand m-a cerut de sotie am crezut ca este o gluma si n-am dat niciun raspuns. A doua oara i-am spus: glumesti? El mi-a raspuns: Fii atenta ca a treia oara nu se va mai intampla! Atunci cand intalnesti omul potrivit, raspunsul la o cerere in casatorie vine de la sine. Nu-mi lipseste nimic in viata, Slava Domnului! Stiu sa ma bucur de tot ce am.”, a declarat Bianca Dragusanu.

 

blank