Politic, Stiri

Victor Ponta se leapădă de PPDD!

Premierul i-a promis lui Oprea că partidul lui Dan Diaconescu nu va intra la guvernare

 Ponta PPDD

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, ar fi primit promisiunea din partea lui Victor Ponta că PPDD nu intră în Guvern, conform unor surse PSD.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, după şedinţa coaliţiei, că încă nu s-a ajuns la o negociere cu PPDD privind intrarea la guvernare şi că ar fi bine să fie mai calmi toţi, referindu-se la poziţia UDMR potrivit căreia o cooptare a PPDD ar fi “un dezastru, ca imagine”.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercurea trecută, că nu exclude să de PPDD un minister, dar că nu a semnat încă un protocol de colaborare cu PPDD.

“Nu am semnat, dar este foarte posibil să semnăm săptămâna viitoare. A fost o primă întâlnire la nivelul preşedinte, secretar general, la nivelul executiv al celor două partide”, a declarat Ponta, după întâlnirea cu PPDD.

Întrebat dacă PPDD va fi cooptat la guvernare şi dacă va primi vreun minister, Ponta a răspuns: “Este posibil acest lucru, dar nu am intrat în detalii. Asta trebuie să discute domnul Dragnea cu secretarul lor general”.

De o guvernare cu PPDD s-a declarat nemulţumit şi UDMR, prin vocea preşedintelui său, Kelemn Hunor.