Politic, Stiri

Victor Ponta invită PNL în USL

“Noi îi vrem înapoi pe cei care cred în USL”

 Ponta

Premierul Victor Ponta l-a criticat pe preşedintele PNL Crin Antonescu şi a anunţat că îi invită la masa dialogului pe liderii liberali care cred în USL pentru refacerea alianţei. Premierul Victor Ponta invită PNL la guvernare, dar vrea să stea la masă cu liderii PNL care cred în USL.

“De mâine, şi vorbesc în numele USD, suntem dispuşi să ne aşezăm la masă cu liderii PNL care cred în USL, pentru a reporni proiectul pe care românii l-au votat în 2012. E o mână întinsă pentru că semnalul dat de elctoral este unul foarte clar”, a spus Victor Ponta.

“Noi îi vrem înapoi pe cei care cred în USL”, a adăugat premierul.

“Pentru alianţa noastră e un rezultat deosebt, care depăşeşte cu mult ce am onţinut în 2007 şi în 2009. Este un mesaj că am mers cu PSD, cu alianţa pe care o avem, cu PC şi UNPR, în direcţia dorită de electorat. Este important în bătălia pe care o ducem de zece ani faptul că noi am obţinut un scor de 40%, iar partidul preşedintelui un scor de 6%, egal cu al lui Mircea Diaconu, pe care îl felicit. Este evident că rezultatul pe care îl obţinem e jsutificat de faptul că păstrat proiectele şi programul USL. Oamenii ne-au văzut în mod corect ca cei care nu ne-am răzgândit. Cred că a fost un mesaj din partea alegătorilor pentru cei care au jucat la poker soarta USL sau a propriului partid”, a mai declarat Ponta.