Actualitate, Featured

Victor Ponta face show pe Facebook și prezintă adevărata fața a Alinei Gorghiu

Fostul premier al României, Victor Ponta s-a decis să scrie câte ceva despre actuala șefă a PNL, Alina Gorghiu. Victor Ponta prezintă detalii extrem de interesante din perioada în care Alina Gorghiu înjura conducerea PNL pentru că nu a fost desemnată la Ministerul Justiției.

„Multstimata si iubita tovarasa Alina Gorghiu Dej – cea mai iubita fiica a poporului PNL-PDL ist , camarada politica de nadejde a Carmaciului Neobosit Klaus Iohannis!

Aflu cu amuzament ca in aceasta zi istorica din viata dvs , in care tocmai ati reusit sa scapati de Vasile Blaga (prin mijloace clasice la dvs ca doar nu era sa candidati si sa fiti aleasa la ceva) si sa ramaneti in postul de „Reprezentant Unic al vointei divine a lui Klaus” in PNL , mintea dvs jucausa v-a impins iar la ceva ganduri despre umila mea persoana ( simplu membru al PSD – acel partid pe care nu o sa il bateti dvs niciodata la vot)! Obsesia dvs pentru mine este totusi ciudata si ma ingrijoreaza😁!

Vreau sa va asigur ca nici pe departe nu va pot ameninta EU cu puscaria – macar din simplu motiv ca nu am nicio atributie sau posibilitate in acest sens ( avand in vedere ca cei care se ocupa cu asta au trecut de la Traian Basescu la Klaus Iohannis- om care nu cred sa aiba motive de suparare pe dvs)!

Din simpatie insa pt dvs ( de pe vremea cand il injurati la mine pe Crin Antonescu si restul conducerii PNL ca nu au vrut sa va nominalizeze la Ministerul Justitiei dupa plecarea Monei Pivniceru) mi-am permis sa va atrag atentia ca atitudinea dvs de acum imi aminteste perfect de o alta doamna din politica , si ea foarte favorizata de un Presedinte al Romaniei, care iubea foarte tare dosarele altora pana a ajuns sa le aiba pe ale ei!!!

Eu doar sper sa nu ajungeti sa impartasiti soarta Elenei ( desi vad ca ii copiati toate partile rele fara a le detine pe cele bune) . Si dupa cum ati vazut in cazul colegului Vasile Blaga ma pricep la prevestiri!

Uneori , rar, pomenesc in public de ceea ce oricum cunoaste toata lumea :
1. Ca ati luat o multime de contracte de consultanta juridica de la „Electrica” in vremea cand erati si consiliera sefului AVAS Teodor Atanasiu ( exact cand lua si Sova de la acelasi AVAS fara sa fie consilier si fara sa aiba „recomandarea” lui Bogdan Olteanu)!
2. Ca ati fost arbitru la Camera de Comert si Industrie a Romaniei numita de dl Presedinte Mihai Vlasov ( e adevarat tot la „recomandarea” lui Bogdan) – faptul ca ati fost audiata pe usa din spate in acest dosar nu cred ca e ceva de durata
3. Ca ati ramas reprezentant in Biroul Electoral Central dupa ce toti ceilalti colegi deputati si senatori s-au retras fiind instiintati ca se afla intr-o situatie clara de incompatibilitate ( acum ANI nu poate sa dea decizie , dar nici asta nu decat o situatie temporara)

Si zau ca mai sunt si altele.

Inteleg ca doriti sa faceti dezvaluiri despre activitatea Guvernului Ponta din 2013 – avand in vedere ca nu erati acolo ( va reamintesc nu din vina mea ci din simplul motiv ca cei din PNL nu va considerau capabila de o asemenea pozitie!) va recomand sa ii intrebati intai pe ceilalti ministrii PNL – stiu sigur ca nici ei nici eu nu am facut nimic ilegal. Sa nu va lasati inselata cumva de Dl Isar ca stiti ca domnia sa e cam ….. ( cum a zis si BNR cand l-au sanctionat pentru jongleriile facute)!

Poate insa va amintiti lucruri la care ati luat direct parte – de exemplu ce a facut exact colegul Bogdan Olteanu in 2007-2009! Nu de altta , dar poate va intreaba cineva oficial despre asta😁😁😁!

In rest va felicit pentru „victoria” de azi in fata lui Blaga si a colegilor din PDL – pentru PSD si ALDE prezenta dvs ca „lider unic” este ca un autogol in minutul 85 al unui meci in care deja conduceam cu 4-3! Ca simplu membru PSD va Multumesc!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

blank