Actualitate, Stiri

Victor Ponta crede, încă, în fostul partener de Uniune

“Antonescu a fost intoxicat şi manipulat de nişte profesionişti”

  Antonescu

Premierul Victor Ponta a declarat, în cadrul unei intervenţii telefonice la un post TV, că ultimele decizii ale lui Crin Antonescu, preşedintele demisionar al PNL, sunt rezultatul intoxicărilor şi manipulărilor unor profesionişti.

‘În continuare cred că, din păcate, Crin Antonescu a fost intoxicat şi manipulat. Trebuie să avem grijă la cei de lângă noi care ne dau sfaturi şi ne toarnă în ureche în fiecare zi şi dacă avem sfătuitori care ne duc pe un drum greşit, până la urmă, este vina noastră că i-am ascultat. I-am văzut sfătuitorii, i-am spus de zeci de ori că acei sfătuitori sunt mercenari de profesie care i-au distrus şi pe Mircea Geoană şi pe alţii până atunci şi că sunt oameni şantajabili care până la urmă vor ajunge tot la Traian Băsescu. Îmi pare rău că am avut dreptate. A fost intoxicat de nişte profesionişti’, a susţinut Ponta.

În opinia sa, dacă Antonescu va mai candida la Preşedinţie, va fi din partea PNL. ‘Domnul Antonescu, dacă va mai candida vreodată, va candida din PNL. Mai este mult până în septembrie. (…) În ultimele luni n-am avut o relaţie foarte bună cu domnul Antonescu, însă au fost nişte ani pe care i-am petrecut împreună şi ştiu cum s-a ajuns la situaţia actuală. Nu ştiu dacă este chiar definitivă această retragere. Nimic nu este definitiv în politică, cel puţin în perioada aceasta’, a afirmat preşedintele PSD.