Fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă (64 de ani), momentan liber de contract, nu stă degeaba şi se ocupă în această perioadă de afacerile personale.

Victor Piţurcă are mai multe afaceri imobiliare, dintre care unul se dezvoltă în centrul Bucureştiului, în apropierea Catedralei Mântuirii Neamului şi a hotelului Marriott. Tehnicianul este foarte aproape de a preda la cheie un complex imobiliar, de cinci stele, care ar avea o valoare de câteva zeci de milioane de euro.

Complexul de lux, care se află pe Strada Gheorghieni, și care se va numi ”Catedral Residence”, e un ansamblu de locuințe, ultramodern, cu parcare subterană și tot dichisul, aflat în zona Hotelului Marriott. Sunt 130 de apartamente, cu prețuri care ajung și la 279.000 de euro.

Potrivit lui Dumitru Dragomir, Pițurcă ar deține cam 100 de hectare de pământ în diferite zone de pe lângă București și Craiova, valoarea acestora fiind de aproximativ 170-180 de milioane de euro.

”E aici tot timpul. Vine des și e foarte preocupa. Acum am tras și gazele. Totul este deja vândut în proporție de 80%. Într-o lună e gata tot!”, a spus un muncitor, pentru Fanatik.

Victor Piţurcă, derapaj grav filmat în pauza publicitară a unei emisiuni TV
Victor Pițurcă, 64 de ani, a participat recent la o emisiune pe Telekom Sport. Jurnaliştii au încărcat programul TV pe internet, însă au uitat să elimine ce s-a înregistrat în pauza de publicitate. Astfel, în spațiul public a apărut dialogul șocant dintre antrenor și moderatorul Silviu Tudor Samuilă.

Pițurcă: Da, da, da, un jeg mare! A venit Rotaru și mi-a zis că e răzmeriță în vestiar. De unde știi, mă, tu că e răzmeriță? Știi tu ce-i aia?! O știu eu, o știi tu că vin și îți spun ție câțiva jucători?!

Samuilă: S-au obișnuit prost cu antrenori sclavi, cocoșați.

Pițurcă: Daa, el voia să-l dea afară de mult și pe Mangia, l-a prins că-i trimitea mesaje unui jucător, era «bulangiu». O să vezi că îl schimbă și pe grec (n.r. – Marinos Ouzounidis)

Samuilă: Că nu joacă spectaculos?

Pițurcă: Nuu, că-l bagă pe Vătăjelu fundaș dreapta… Am auzit deja că e nemulțumit, sunt multe discuții.

Samuilă: Îmi povesteau ăștia că se uită el pe InStat, are păreri…

Pițurcă: E un libidinos, un jeg de om! Îmi zice că m-a dat afară. Păi, bă, în p***a mă-tii, dacă mă dădeai afară nu trebuia să-mi dai banii? 450.000 de euro! Ăstora așa trebuie să le faci. Banii!

Samuilă: Întotdeauna v-am admirat pentru asta, că v-ați luptat pentru drepturile dumneavoastră.

Pițurcă: Acum am zis că nu mai vreau să stau, să mă cert cu ei. El voia să plec, pentru că el nu mai însemna nimic pe-acolo. Înainte era șeful.

Samuilă: Cum v-a adus, cum v-a convins?

Pițurcă: Din prostia mea, că a fost vorba de Craiova.

Samuilă: M-a mirat că ați preluat din mers echipa.

Pițurcă: Am avut încredere că voi face o echipă bună acolo. Nu credeam că Rotaru e un astfel de om. Trebuia să-l înjur de două ori, să-i dau un șut în cur, să mă dea afară și să-i dau banii. Așa trebuia să-i fac. Că la țărani d-ăștia așa trebuie să le faci!