Featured, Sport

Victor Piţurcă își poate lua adio de la Craiova,după eșecul în fața FCSB

Victor Piţurcă este aproape de despărţirea de Universitatea Craiova după doar 4 luni de la instalare! Antrenorul grupării oltene a dat de înţeles în ultima perioadă că are nevoie de achiziţii pentru ca formaţia din Bănie să se bată la titlu, iar patronul Mihai Rotaru nu pare dispus la investiţii masive.

După înfrângerea cu FCSB, Piţurcă a dezminţit faptul că este în relaţii reci cu Mihai Rotaru, dar a anunţat că va purta o discuţie cu acesta despre viitorul echipei: “Voi avea o discuţie cu patronul echipei, vom vedea ce măsuri vom lua dacă putem lua. Deciziile le luăm împreună.”

Înfrângerea cu FCSB ar putea fi ultimul meci al lui Piţurcă la Universitatea Craiova – asta după ce debutul a fost în tur când roş-albaştrii s-au impus cu 1-0 prin golul lui Tsoumou. În locul lui Piţurcă ar putea fi adus Cristiano Bergodi.

Sorin Cârţu este fan Cristiano Bergodi!
Preşedintele Universităţii, Sorin Cârţu, ar putea avea o variantă la îndemână în cazul în care Piţurcă nu va continua. Cârţu este un admirator al lui Cristiano Bergodi. Italianul este aproape de despărţirea de ultima clasată, FC Voluntari.

“Mie îmi place Bergodi, mi-a plăcut mereu. De exemplu a studiat cum să-l anihileze pe Mihăilă, a găsit antidotul. Aşează bine echipa în teren, de aia ne-am chinuit. Au avut o lecţie bine învăţată,” a spus Cârţu după meciul direct dintre Universitatea Craiova şi FC Voluntari.

Victor Piţurcă (63 de ani) este la al treilea mandat la gruparea din Bănie. Antrenorul s-a luptat pentru titlu în sezonul 1994-1995, când echipa care îi avea în componenţă pe Gică Craioveanu, Ovidiu Stângă şi Cornel Papură printre alţii, a încheiat pe locul 2 în urma Stelei. Piţurcă a mai preluat FC Universitatea, echipa lui Adrian Mititelu în 2010, dar a plecat cu scandal după câteva luni.