Actualitate

Victor Pițurcă își petrece sărbătorile în familie alături de Edan

Fostul selecționer al României, Victor Piturca a fost implicat într-un scandal de paternitate după ce Vica Blochina l-a acționat în instanță pentru recunoașterea copilului rezultat din povestea lor de iubiere. În cele din urmă, Victor Pițurcă l-a recunoscut oficial micuț iar acum se pare că cei doi au o relație foarte apropiata. Micuțul, care se numește Edan îi seamănă leit fostului selecționer.eDAN VICA SI PITURCA

Conform Vicăi Blochina, anul acesta Victor Pițurcă și Edan vor petrece sărbătorile în familia fostului selecționer. Practic, acesta vas ta la masa cu soția, cei doi copii ai săi, dar și cu micuțul Edan. Interesant este că Edan este îndrăgit de toți membrii familiei lui Pițurcă.

”Edan merge la tatal lui de Craciun. Este primul lor Craciun impreuna. Se inteleg foarte bine. Piti il adora, iar el este innebunit dupa tatal lui. Se intelege foarte bine si cu familia lui, toate sunt bune si frumoase, asa cum trebuie.”, a spus Vica Blochina care a avut o relație cu Victor Pițurcă timp de 10 ani.