Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

Victor Ciutacu pleaca de la Antena 3

Victor Ciutacu a enumerat motivele pentru care a decis sa paraseasca Trustul Intact

Victor_CiutacuVictor Ciutacu se desparte de Antena 3 pe cale amiabila. O sa lase in urma prieteni, colegi, spectatori, telespectatori, dar si dusmani. Acesta a spus ca este o decizie care ii apartine, nu s-a certat cu nimeni, nu a facut scandal, ci pur si simplu a luat decizia in piept si a ales sa urmeze alt drum.

Presa urmeaza sa o faca in continuare, mai putin cea scrisa, care reprezinta deja un subiect inchis pentru el. Considera ca a acumulat experienta de care a avut nevoie, atat de viata cat si profesionala activand in Trustul Intact de aproape 9 ani de zile.

Victor Ciutacu a ales sa paraseasca Antenele, implicit de a renunta la „Jurnalul National”, pentru o oferta mai buna primita din partea Romania Tv.

„Se termina un ciclu profesional si de viata. Dupa aproape noua ani (dintre care peste sase si la tv), parasesc Trustul Intact. A fost cel mai lung (si cel mai placut) loc de munca pe care l-am avut. Si, in 20 de ani, am trecut prin cateva. Nu e nici un scandal.

Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrarile-n mine. N-as avea nici un motiv serios sa ma plang si chiar nu-s genul care sa-si caute motivatie pentru autovictimizare. E o oportunitate de cariera careia, dupa ani de refuzuri fara sa ma bat cu pumnu-n piept, am decis sa-i dau curs. E decizia mea, e viata mea, e responsabilitatea mea. […] Ma pricep la presa. Asta vreau sa fac in continuare. Din pacate, presa scrisa e un capitol, aproape sigur, inchis pentru mine. Am ales Romania TV.”, a spus Victor Ciutacu. .

 

blank