A existat o perioada in care, pentru a-si face reclama, anumite pungi de chipsuri contineau in interior premii în bani. Mizilic, comparativ cu sumele vârâte de fraţii Becali, drept şpagă pentru judecătoarea Terceanu, cea care i-a eliberat în prima fază în dosarul Transferurilor.Geanina-Terceanu-becali-620x413Intermediarul Gabriela Manole a povestit cum avea loc tranzacţia: “M-am întâlnit cu Becali Victor în acelaşi loc, de această dată chiar în magazinul Penny Market şi am stabilit să ne plimbăm printre rafturi, fără să ne vorbim, şi să îmi lase banii într-un plic, pe un raft. Acesta mi-a lăsat banii pe un raft din magazin şi eu i-am luat imediat, după care am plecat, de asemenea, fără să ne vorbim.

Imediat după ce am luat banii de la Becali Victor, i-am dat judecătoarei două bipuri, aceasta înţelegând, în acest mod, că am luat banii. În aceeaşi zi, aşa cum convenisem cu judecătoarea, am mers în satul Movila, având banii asupra mea şi am identificat casa surorii judecătoarei. (…)

La scurt timp, a venit la casa surorii sale şi judecătoarea Terceanu Geanina, astfel că m-am întâlnit cu ea pe drum. M-am făcut că nu o cunosc şi am mers în paralel cu ea, până când ne-am apropiat de casa surorii ei. (…) I-am dat banii surorii judecătoarei într-un plic introdus într-o pungă de chipsuri“, a mai povestit martora.