Monden, Stiri

Victima lui Tranca pozeaza sexi

Victima lui Tranca pozeaza sexi

Andreea Mocanu
 

Andreea Mocanu a aparut intr-un pictorial care taie rasuflarea barbatilor, aceasta aparand cu multa piele la vedere in ipostaze provocatoare. A fost vazuta aseara in emisiunea „Un Show Pacatos” timida, declarand ca acum are o activitate in modeling. Tanara este cunoscuta dupa presupusul viol de acum 5 ani al docotorului Tranca asupra tinerei, unde tanara cautand o scapare s-a aruncat de la etaj, doctorul primind 4 ani cu suspendare pentru tentativa de omor. Anii au trecut destul de greu conform declaratiilor ei si spune ca o astfel de experienta te intareste, te face mai puternica si te face sa te intrebi de doua ori daca poti avea incredere intr-o persoana.

In tot acest timp a avut alaturi prieteni dar si actualul iubit care au sustinut-o si au reusit sa o determine sa treaca peste teribila experienta. 

Andreea isi doreste o activitate in televiziune dar trebuie sa capete experienta in primul rand si intre timp a declarat ca o sa continue in lumea modelling-ului si probabil o sa accepte  alte oferte pentru astfel de colaborari in viitor.

 
 
blank