Showbiz

Viciul care i-ar fi distrus căsnicia solistului

Doru Todorut de la Deepcentral, atras mai mult de alcool decât de nevastă

DeepcentralDoru Todorut de la Deepcentral si-a socat fanii, zilele trecute, cand a postat pe pagina lui de Facebook, un anunt in care spunea ca divorteaza de sotia lui, Rocsana, dupa cinci ani de casnicie.

“Dupa 5 ani de casnicie, am decis de comun acord ca este mai bine pentru noi sa ne separam, din respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru fetitele noastre. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata atat pentru fetitele noastre, cat si pentru noi. Este o decizie care priveste viata noastra personala si dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu discretie, de aceea, va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri pe aceasta tema. Va multumim! Doru si Rocsana Todorut”, a fost anuntul scris de Doru pe pagina sa de Facebook.

Doru e pe val din punct de vedere muzical, insa in viata privata, lucrurile stau prost. Cantaretul spune ca nu este vorba despre vreun scandal sau vreo relatie extraconjugala, ci, pur si simplu, nu se mai intelegeau. Totusi, prietenii din cercul lor sustin o alta varianta. Aceea, că Doru este mai atrs de alcool decât de nevastă. Rocsana i-ar fi reproşat să o lase mai încet cu băutura, dar Doru a preferat să o lase… pe soţie.