Showbiz, Stiri

Vica, prima reacţie în scandalul cu medicul Adina Alberts

Adina Alberts, cunoscută drept chirurgul estetician al vedetelor, i-a cerut Vicăi Blochina o despăgubire de aproximativ 450.000 €, după ce aceasta a calomniat-o în continuu timp de 2 ani, susţinând că operaţia la sâni pe care i-a făcut-o a mutilat-o.

Vica Blochina a apelat la Adina Alberts în 2012 pentru a-și pune silicoane, apoi a acuzat-o de malpraxis și că i-ar fi distrus sânii. Se pare că scandalul de atunci se întoarce împotriva fostei balerine, iar medicul vrea să o lase săracă lipită pentru defăimarea imaginii publice.

„Dintr-o operaţie care nu a avut niciun cusur s-a transformat în cevamonstruos, într-o mutilare, tocmai pentru că acest subiect creează audienţă. Vica a făcut acest lucru pentru a deveni vizibilă. După operaţie sânii ei arătau perfect.

După operaţie, Vica nu a respectat indicaţiile post-operatorii pe care eu i le-am dat. Nu a purtat bustiera, trebuia purtată două luni, a făcut efort fizic, a mers la mare, nu avea voie să se expună la soare timp de 6 luni. Deci a avut o serie de complicaţii pe care le-am constatat în toamna lui 2012. Nu s-a plâns niciodată de durere.

Mie îmi e teamă că Vica nu a purtat bustiera nici măcar o zi. Vica s-a plâns la un moment dat că i-a plesnit un fir, dar nu a existat niciun fir restant. Ea nu a avut niciodată o infecţie la nivelul sânilor după operaţia pe care eu i-am făcut-o. Pentru toate acuzaţiile sale VIca va trebui să răspundă în faţa justiţiei dacă a greşit. Eu nu am văzut fotografiile cu sânii cicatrizaţi ai Vicăi şi nu am făcut fotografii cu sânii ei”, a declarat Adina Alberts la Acces Direct.
„După 25 octombrie 2012 când a venit la consult şi i-am spus că există o complicaţie pentru că nu a respectat indicaţiile mele, nu am mai avut dialog cu Vica. Ea a avut dialog doar cu presa. Nu a mai venit la nicio programare pe care i-am făcut-o la ecografii mamare. I-am făcut trei programări şi nu s-a dus, motivând că are filmări. Acestea sunt doar câteva din faptele şi dovezile pe care le-am putut găsi. Nu am de gând ca acest proces să devină mediatic. M-am adresat justiţiei şi am toată convingerea că cel vinovat va fi tras la răspundere. Nu poţi să îţi baţi joc de munca unui om doar pentru că tu ai nevoie de notorietate. Este singurul motiv pentru care Vica a făcut ceea ce a făcut. Operaţia a fost gratuită dar acest lucru nu este relevant”, a continuat Adina Alberts.

„Suma pe care o cer eu despăgubire este doar o mică parte din daunele pe care mi le-a făcut”, a mai spus Adina

„Este un neadevăr ce spune. Eu am avut dureri, dacă avea ceva de spus trebuia să spună atunci. Ea vorbeşte dar imaginile vorbesc de la sine. Să lăsăm deoparte operaţia dureroasă care a fost o traumă, şi să ne gândim ce traumă psihologică poate aduce un asemena eşec unui om. Am suferit un şoc, o durere incredibilă. Am noroc că sunt persoană publică şi s-a putut vedea trauma mea la televizor. Am mesaje cred că de la peste 30 de femei care au fost mutilate. A toate actele necesare şi toate declaraţiile doctorilor şi filmările necesare. Dacă va fi nevoie, le voi scoate. Să ajungem la judecată şi voi avea dovezi clare”, a venit reacţia Vicăi.
S-a reparat la o clinică din Turcia

În decembrie 2013, Victoria Blochina a făcut mai multe investigaţii medicale în străinătate, în vederea unei noi operaţii de implant de silicon. După ce a consultat mai mulţi doctori, atât din Bucureşti, cât şi din Israel, Vica a fost convinsă de un doctor din Turcia să nu mai amâne această intervenţie. Anul trecut, la sfârşitul lui august, Vica şi-a luat inima în dinţi şi a fugit la o clinică renumită din Istanbul, Turcia, pentru a-şi schimba silicoanele. Operaţia a fost un succes şi a durat şase ore pentru că medicul a trebuit să corecteze şi cicatricile rămase de la prima operaţie.
Lituanianca a renunţat la implanturile de 400 de mililitri şi a optat pentru unele de dimensiuni mai mici.

Adina şi Viorel Cataramă, nuntă în iunie 2013

Esteticianul Adina Alberts şi omul de afaceri Viorel Cataramă s-au căsătorit în iunie 2013, după o relaţie de trei ani presărată cu împăcări şi despărţire. Ceremonia s-a ţinut pe domeniul reședinței lor din Snagov, pe acordurile corului Operei Române, în prezenţa a peste o sută de invitaţi. Aceştia au fost răsfăţaţi cu nouă feluri de mâncare şi tot atâtea sortimente de vin şi s-au delectat cu muzica lui Petre Geambaşu şi Horia Moculescu.

blank