Showbiz

Vica Blochina și Oana Roman s-au certat din cauza lui Marius Elisei și nici că mai există cale de împăcare: „Mie nu-mi plac prieteniile pe interes”

În trecut, Oana Roman și Vica Blochina aveau o relație destul de apropiată și obișnuiau să-și petreacă vacanțele împreună. Între timp, relația celor două s-a răcit considerabil, iar fosta concurentă de la „Survivor’ spune că nu mai vede o șansă de a relua prietenia care le lega cândva. Mai mult decât atât, aceasta a explicat și motivul pentru care nu-și dorește să mai țină legătura cu Oana Roman. Iată declarațiile acesteia!

Oana Roman și Vica Blochina au fost prietene apropiate, însă relația lor de prietenie s-a degradat în urmă cu mai multă vreme. Până acum, niciuna dintre acestea nu a vorbit despre ruptură dintre ele, însă, recent, fosta concurentă de la „Survivor’ a făcut câteva declarații neașteptate despre acest subiect. Aceasta susține că s-a simțit folosită de Oana Roman și că nu a mai fost căutată de aceasta de la „ultima despărțire’ de Marius Elisei.

Vica Blochina
Deși susține că Oana Roman are numeroase calități și este un bun partener de dialog, Vica Blochina nu-și dorește să reia relația de prietenie cu aceasta. Blondina a explicat și motivul pentru care a luat o astfel de decizie, susținând că, de mai multe ori, s-ar fi simțit folosită în relația cu fosta ei prietenă.

Vica Blochina și Oana Roman s-au certat din cauza lui Marius Elisei și nici că mai există cale de împăcare
Vica Blochina spune că nu are niciun resentiment față de Oana Roman, însă este decisă că nu va relua prietenia cu aceasta. Fosta concurentă de la „Survivor’ s-a simțit folosită de prietena ei și nu mai are nevoie de astfel de persoane în cercul ei social, după cum a mărturisit chiar aceasta.

„Nu vreau să mai fiu prietenă cu Oana Roman niciodată. Nu am niciun resentiment față de ea, dar mie prieteniile pe interes nu-mi plac. Sunt destul de multe persoane care-mi sunt cu adevărat prieteni și n-am nevoie de prieteni doar pentru a se folosi de mine și după, când se văd cu sacii în căruță, îmi dau cu șutul în fund’, a spus Vica Blochina, potrivit cancan.ro.

„Când se întoarce la Marius, nu mai are nevoie de mine’
Deși are numai cuvinte de laudă la adresa Oanei Roman, Vica Blochina spune că aceasta ar fi renunțat la prietenia lor de fiecare dată când aveau loc schimbări în relația cu Marius Elisei, așa că și-a pierdut încrederea în aceasta.

„Și nu s-a întâmplat o singură dată, ci de mai multe ori. Sincer, e o fată foarte deșteaptă, îmi făcea plăcere să stau cu ea de vorbă, are foarte multe calități, dar nu mi-o doresc în jurul meu ca prietenă. Nu am nevoie. Pentru că știu că și data viitoare, așa cum s-a întâmplat de foarte multe ori, o să se folosească și după aceea, când se întoarce la Marius, cum s-a întâmplat și în trecut, nu mai are nevoie de mine.

E ca și cum toate lucrurile pe care le-am făcut pentru ea i se cuvin. Nu m-a mai căutat după ultima despărțire de Marius. E fată deșteaptă, știe că nu mai avem același drum. Am făcut eforturi supraomenești pentru ea, sincer să-ți spun. Nu știu dacă cineva dintre prietenii ei a făcut ce am făcut eu pentru ea’, a adpugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

blank