Showbiz, Stiri

Vica Blochina şi-a găsit iubirea în braţele unui miliardar turc

Cel mai râvnit burlac din Istanbul, sedus de prezentatoarea Antenei 2

vica lat

Vica Blochina i-a picat cu tronc unui potent om de afaceri turc, Armagan Ozgorkey, deţinătorul unui imperiu în industria alimentară şi a băuturilor răcoritoare şi alcoolice. Fosta amantă a selecţionerului Victor Piţurcă şi-a dovedit din nou că bărbaţii sunt în limbă după ea.

vica

Cum a văzut-o, turcul a plăcut-o şi acum încearcă să o cucerească prin orice mijloace. Vica Blochina, 37 de ani, i-a pus inima pe jar unui miliardar turc, Armagan Ozgorkey. Bărbatul – aflat în topul celor mai bogaţi oameni din Turcia – este singur şi foarte îndrăgostit de fosta iubită a lui Victor Piţucă. Armagan, aflat pe lista celor mai râvniţi burlaci din ţara lui, este preşedintele Özgörkey Holding A.Ş, managerul comercial Coca-Cola pe zona mediteraneană, preşedintele Efes Beverage Group pentru Europa de Est şi, nu în ultimul rând, consul onorific al României în Antalya.

Armagan Ozgorkey
Armagan Ozgorkey, cel mai ravnit burlac din Turcia a pus ochii pe Vica Blochina

Cu funcţiile nu a încercat să o impresioneze pe Vica, însă a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-i atrage atenţia altfel. Cadouri scumpe, vacanţe luxoase şi zboruri cu avionul privat sunt doar câteva dintre metodele prin care Armagan a sperat să ajungă la inima Vicăi. Cel mai recent exemplu? O vizită-surpriză a afaceristului în România. S-a urcat în avionul privat, a decolat spre Bucureşti, a luat masa în România cu prezentatorea de la Antena 2, apoi, pentru ca ziua să nu se termine brusc, a invitat-o pe frumoasa blondă într-o „escapadă” de o zi la Istanbul. Zis şi făcut.

La Istanbul au luat cina la un restaurant luxos pe Bosfor, apoi avionul i-a stat la dispoziţie fostei dansatoare din Lituania pentru a reveni acasă. Şi nu a fost prima dată când miliardarul turc a „furat-o” pe Vica din ţară. Sub pretextul unei cine romatice, a „răpit-o” câteva zile în Grecia, unde i-a făcut toate poftele.

vica-blochina

După relaţia de iubire de 16 ani cu selecţionerul Victor Piţurcă, Vica nu a mai apărut la braţul altor bărbaţi. Secretoasă cu viaţa sa amoroasă, blondina nu a confirmat relaţia cu Armagan Ozgorkey. Dar nici nu a infirmat-o. „Ne cunoaştem, dar nu vreau să spun mai mult. Unele lucruri le ţin pentru mine. În orice caz, fac orice pentru ca iubitul meu să fie fericit şi încerc să-l surprind mereu: îl aştept cu un dans provocator, îmi ascund privirea sub o mască misterioasă”, s-a limitat Vica să ne declare.

Vica fiu

Vica Blochina a avut o relaţie de lungă durată, de circa 16 ani, cu selecţionerul României. Din dragoste, cei doi au făcut un copil, Edan, acum în vârstă de şase ani. Iniţial, Piţurcă nu şi-a recunoscut băiatul, iar fosta dansatoare din Lituania l-a dat în judecată. După aproape doi ani de procese, Vica a avut câştig de cauză: l-a făcut pe antrenor să-şi recunoască, oficial, fiul, iar Piţurcă i-a plătit 50.000 de euro retroactiv pensie alimentară şi lunar achită pentru Edan 2.800 de euro pensie de întreţinere.

 

blank