Showbiz

Vica Blochina s-a înfuriat pe fostul ei iubit, Victor Piţurcă, şi i-a deschis un nou proces pentru abandon de familie

Un nou război a început între Victor Piţurcă şi Vica Blochina. Selecţionerul echipei naţionale a cerut în instanţă custodia fiului său.

victoria_blochina_edan_98514000_03910600Pentru ca să recunoască faptul că Edan este copilul său, Vica Blochina s-a luptat în justiţie timp de doi ani. Piţurcă a fost trecut ca tată pe certificatul de naştere al copilului doar după ce a primit rezultatele testului ADN făcut la începutul lunii iunie. Cu toate că instanța a decis că Edan este fiul său, Victor Pițurcă nu și-a îndeplinit obligațiile față de acesta. Nu i-a plătit nici până în acest moment pensia alimentară, iar vedeta Antenei 2, Vica Blochina a decis să-l acționeze în instanță pentru abandon de familie.

Astfel, antrenorul Victor Pițurcă poate ajunge la închisoare după ce Vica Blochina i-a intentat noul proces. Şi asta pentru că are deja o condamnare cu suspendare în dosarul Transferului de terenuri cu MApN, în care Gigi Becali a fost încarcerat, Piți nu-și permite să facă niciun pas greșit. Orice altă condamnare îl poate trimite după gratii.

„Piţurcă şi cei din Federaţia Română de Fotbal refuză să plătească banii pentru copil. Pentru acest lucru, l-am dat în judecată pe Piţurcă pentru abandon de familie, pentru că de peste 14 luni nu a plătit pensia copilului. Ne-am adresat Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 2, care ar trebui să procedeze exact ca în cazul de la Liceul Bolintineanu! Pentru Piţurcă este foarte periculos ce a făcut, pentru că el este recidivist şi îşi periclitează foarte tare situaţia juridică”, a declarat în presă avocatul Vicăi, George Alexandru.

În cursul acestei săptămâni, Piţurcă a atacat decizia magistraţilor Tribunalului Ilfov, deşi aceştia i-au redus cuantumul pensiei de întreţinere a lui Edan de la 8.900 euro lunar la aproximativ 2.600 euro lunar. Nici această cifra nu i-a convenit, şi Piţurcă a deschis un proces prin care revendică custodia fiului său.
Irina Ştefănescu

blank